Запис Детальніше

Саморегуляція системи, що кристалізується при кип'ятінні тростинних утфелів останніх продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Саморегуляція системи, що кристалізується при кип'ятінні тростинних утфелів останніх продуктів
Саморегуляция кристаллизирующейся системы при уваривании тростниковых утфелей последних продуктов
Self-regulation of the crystallizing system at boiling of cane massecuites latest products
 
Creator Суарес, У.
Суарес, У.
Suares, U.
Трегуб, В. Г.
Трегуб, В. Г.
Tregub, V.
 
Subject саморегуляція
саморегуляция
self-regulation
тростинний утфель
тростниковый утфель
cane massecuite
автоматизація
автоматизация
automation
 
Description Описано явище саморегуляції системи, що кристалізується при уварюванні тростинних утфелів останніх продуктів. При наявності такого явища система, що кристалізується незалежно від початкових значень її параметрів приходить до близьких кінцевих значень масової частки кристалів в утфелі і її рахункової концентрації. Описано явление саморегуляции кристаллизующейся системы при уваривании тростниковых утфелей последних продуктов. При наличии такого явления кристаллизующаяся система вне зависимости от начальных значений ее параметров приходит к близким конечным значениям массовой доли кристаллов в утфеле и ее счетной концентрации. The phenomenon of self-crystallizing system at boiling of cane massecuites latest products. If there is such a phenomenon crystallizing system, regardless of the initial values ​​of its parameters is coming to a close, the final values ​​of mass fraction of crystals in the massecuite and its number density.
 
Date 2013-04-08T14:28:05Z
2013-04-08T14:28:05Z
1995
 
Type Article
 
Identifier Суарес, У. Саморегуляция кристаллизирующейся системы при уваривании тростниковых утфелей последних продуктов / У. Суарес, В. Г. Трегуб // Пищевая промышленность. - 1995. - №40. - С. 44-46.
0554-2081
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7385
 
Language other