Самоорганизация наноструктуры сливочного масла с криопорошком из свеклы красной столовой
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Самоорганизация наноструктуры сливочного масла с криопорошком из свеклы красной столовой
Самоорганізація наноструктури вершкового масла з кріопорошком із буряка червоного столового Self-organization of butter nanostructures with cryopowder of red beet |
|
Creator |
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Ivanov, S. Rashevska, T. |
|
Subject |
сливочное масло
наноструктура криопорошок вершкове масло наноструктура кріопорошок butter nanostructure cryopowder |
|
Description |
Нами впервые разработаны функциональные виды сливочного масла с до- бавками, полученными из натурального растительного сырья – полисахаридами и криопорошками, в том числе из красной столовой свеклы, который содержит комплекс биологически активных веществ.Нами вперше розроблені функціональні види вершкового масла з добавками, отриманими з натуральної рослинної сировини - полісахаридами і кріопорошкамі, у тому числі з червоного столового буряка, який містить комплекс біологічно активних речовин.We first developed functional types of butter with additives derived from natural plant materials - polysaccharides and cryopowder, including from red beet, which comprises the biologically active substances. |
|
Date |
2013-06-27T12:58:59Z
2013-06-27T12:58:59Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Иванов, С. В. Самоорганизация наноструктуры сливочного масла с криопорошком из свеклы красной столовой / С. В. Иванов, Т. А. Рашевская // Сборник материалов I-й Международной научно-практической конференции. - Щелкино, 2013. - С. 102-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8542 |
|
Language |
other
|
|