Самоорганизация нанокристаллической гетеросистемы сливочного масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Самоорганизация нанокристаллической гетеросистемы сливочного масла
Самоорганізація нанокристалічних гетерогенних систем вершкового масла Self-organization of butter nanostructure |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Украинец, А. И. Рашевська, Т. О. Українець, А. І. Rashevska, T. Ukrainets, A. |
|
Subject |
сливочное масло
наноструктура самоорганизация вершкове масло наноструктура самоорганізація butter nanostructure self-organization |
|
Description |
Нами созданы функциональные виды сливочного масла с полифункциональными добавками из растительного сырья – полисахаридами и криопорошками. Нами створені функціональні види вершковим ного масла з поліфункціональними добавками з рослинної сировини - полісахаридами і кріопорошкамі. We developed butter with herbal supplements - cryopowders and polysaccharides.
|
|
Date |
2013-07-01T13:24:02Z
2013-07-01T13:24:02Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рашевская, Т. А. Самоорганизация нанокристаллической гетеросистемы сливочного масла / Т. А. Рашевская, А. И. Украинец // Кинетика и механизм кристаллизации. Самоорганизации при фазообразовании : Тезисы докладов. - Иваново, Россия, 2010. - С. 215.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8607 |
|
Language |
other
|
|