Запис Детальніше

Сахара ржаного солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сахара ржаного солода
Цукри житнього солоду
Sugars Of Rye Malt
 
Creator Толстолуцкая, Т. Ф.
Ганчук, В. Д.
Емельянова, Н. А.
Толстолуцька, Т. Ф.
Ганчук, В. Д.
Ємельянова, Н. О.
Tolstolutska, T.
Hanchuk, V.
Yemelyanova, N.
 
Subject рожь
солод
замачивание
проращивание
ферментация
сушка
свободные сахара
жито
солод
замочування
пророщування
ферментація
сушіння
вільні цукри
rye
malt
steeping
germination
fermentation
drying
free sugars
 
Description Свободные сахара ржаного солода в значительной мере определяют качество концентрата квасного сусла (ККС), который получают из него. Они являются исходными веществами при образовании меланоидинов и основными углеводами при брожении квасного сусла.
В статье приведены результаты исследований динамики свободных сахаров в процессе производства ржаного солода.
Исследования проводили на Бердичевском, Чудновском и Брянськом заводах, которые производят ржаной ферментированный солод на разном оборудовании.Вільні цукри житнього солоду в значній мірі зумовлюють якість концентрату квасного сусла (ККС), що одержують з нього. Вони є вихідними речовинами при утворенні меланоїдінів та основними вуглеводами при бродінні квасного сусла.
В статті наведені результати досліджень динаміки вільних цукрів у процесі виробництва житнього солоду.
Досліди проводили на Бердичівському, Чуднівському та Брянському завадах, що виробляють житній ферментований солод на різному обладнанні.Free sugars of rye malt largely determine the quality of kvass wort concentrate (KWC), which is derived from it. They are the precursors in the formation of melanoidins and the main carbohydrates of fermentation kvass wort.
The results of studies of the dynamics of free sugars in the production of rye malt are presented in the article.
The tests were performed at the plants of Berdichev, Chudniv and Bryansk, which produce fermented rye malt using different equipment.
 
Date 2013-07-02T12:14:22Z
2013-07-02T12:14:22Z
1987
 
Type Article
 
Identifier Толстолуцкая, Т. Ф. Сахара ржаного солода / Т. Ф. Толстолуцкая, В. Д. Ганчук, Н. А. Емельянова // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1987. - № 3. – С. 15-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8710
 
Language other