The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs
Утворення канцерогенних сполук у виробництві харчових продуктів Образование канцерогенных соединений в производстве пищевых продуктов |
|
Creator |
Bessarab, O.
Shutyuk, V. Бессараб, О. С. Шутюк, В. В. Бессараб, А. С. Шутюк, В. В. |
|
Subject |
food
nitrosamines carcinogens харчові продукти нітрозаміни канцерогени пищевые продукты нитрозамины канцерогены |
|
Description |
In theses The influence of core processes on the accumulation of carcinogenic compounds in food production. У тезах розглянуто вплив основних технологічних процесів на накопичення канцерогенних сполук у виробництві харчових продуктів. В тезисах рассмотрено влияние основных технологических процессов на накопление канцерогенных соединений в производстве пищевых продуктов. |
|
Date |
2013-07-25T07:41:05Z
2013-07-25T07:41:05Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Bessarab, О. The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs / A. Bessarab, V. Shutyuk // Book of abstracts Congress NEEood-2013. – K.: NUFT. - P. 122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9251 |
|
Language |
other
|
|