Запис Детальніше

The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs
Утворення канцерогенних сполук у виробництві харчових продуктів
Образование канцерогенных соединений в производстве пищевых продуктов
 
Creator Bessarab, O.
Shutyuk, V.
Бессараб, О. С.
Шутюк, В. В.
Бессараб, А. С.
Шутюк, В. В.
 
Subject food
nitrosamines
carcinogens
харчові продукти
нітрозаміни
канцерогени
пищевые продукты
нитрозамины
канцерогены
 
Description In theses The influence of core processes on the accumulation of carcinogenic compounds in food production.
У тезах розглянуто вплив основних технологічних процесів на накопичення канцерогенних сполук у виробництві харчових продуктів.
В тезисах рассмотрено влияние основных технологических процессов на накопление канцерогенных соединений в производстве пищевых продуктов.
 
Date 2013-07-25T07:41:05Z
2013-07-25T07:41:05Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Bessarab, О. The formation of carcinogenic compounds in production of foodstuffs / A. Bessarab, V. Shutyuk // Book of abstracts Congress NEEood-2013. – K.: NUFT. - P. 122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9251
 
Language other