Запис Детальніше

Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата
Дослідження теплоємності й в'язкості екстракту топінамбура і його концентрату
The study of heat capacity and viscosity of Jerusalem artichoke extract and concentrate
 
Creator Бессараб, А. С.
Гулый, И. С.
Шутюк, В. В.
Бессараб, О. С.
Гулий, І. С.
Шутюк, В. В.
Bessarab, O.
Gulyy, I.
Shutyuk, V.
 
Subject вязкость
экстракт
топинамбур
в'язкість
екстракт
топінамбур
viscousness
extract
Jerusalem artichokes
 
Description В статье приведены результаты исследований по определению вязкости экстракта топинамбура. Авторами приведена графическая зависимость вязкости экстракта топинамбура от изменения концентрации и температуры.
У статті наведено результати досліджень з визначення в'язкості екстракту топінамбура. Авторами наведена графічна залежність в'язкості екстракту топінамбура від зміни концентрації і температури.
The results of studies to determine the viscosity of the extract of artichoke. Authors shows a graph of viscosity changes of artichoke extract concentration and temperature.
 
Date 2013-07-25T07:34:00Z
2013-07-25T07:34:00Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Бессараб, А. С. Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата / А. С. Бессараб, И. С. Гулый, В. В. Шутюк // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 1997. – № 5. - С. 29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9248
 
Language other