Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата
Дослідження теплоємності й в'язкості екстракту топінамбура і його концентрату The study of heat capacity and viscosity of Jerusalem artichoke extract and concentrate |
|
Creator |
Бессараб, А. С.
Гулый, И. С. Шутюк, В. В. Бессараб, О. С. Гулий, І. С. Шутюк, В. В. Bessarab, O. Gulyy, I. Shutyuk, V. |
|
Subject |
вязкость
экстракт топинамбур в'язкість екстракт топінамбур viscousness extract Jerusalem artichokes |
|
Description |
В статье приведены результаты исследований по определению вязкости экстракта топинамбура. Авторами приведена графическая зависимость вязкости экстракта топинамбура от изменения концентрации и температуры. У статті наведено результати досліджень з визначення в'язкості екстракту топінамбура. Авторами наведена графічна залежність в'язкості екстракту топінамбура від зміни концентрації і температури. The results of studies to determine the viscosity of the extract of artichoke. Authors shows a graph of viscosity changes of artichoke extract concentration and temperature. |
|
Date |
2013-07-25T07:34:00Z
2013-07-25T07:34:00Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бессараб, А. С. Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата / А. С. Бессараб, И. С. Гулый, В. В. Шутюк // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 1997. – № 5. - С. 29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9248 |
|
Language |
other
|
|