Запис Детальніше

Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
Актуальність використання низькотемпературних технологій у створенні продукції спеціального призначення
Актуальность использования низкотемпературных технологий в создании продукции специального назначения
 
Creator Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Медвідь, І. М.
Медвидь, И. Н.
Medvid, I.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Kohan, O.
 
Subject целіакія
целиакия
celiac disease
безглютенові борошняні кулінарні вироби
безглютеновые мучные кулинарные изделия
gluten-free flour culinary products
низькотемпературні технології
низкотемпературные технологии
low-temperature technology
 
Description The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання. В статье аргументировано актуальность создания безглютеновых мучных кулинарных изделий пролонгированного срока хранения.
 
Date 2013-07-25T06:45:51Z
2013-07-25T06:45:51Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Gavrish, A. Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245
 
Language other