Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose
Актуальність використання низькотемпературних технологій у створенні продукції спеціального призначення Актуальность использования низкотемпературных технологий в создании продукции специального назначения |
|
Creator |
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В. Havrysh, A. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Медвідь, І. М. Медвидь, И. Н. Medvid, I. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Кохан, О. М. Кохан, Е. Н. Kohan, O. |
|
Subject |
целіакія
целиакия celiac disease безглютенові борошняні кулінарні вироби безглютеновые мучные кулинарные изделия gluten-free flour culinary products низькотемпературні технології низкотемпературные технологии low-temperature technology |
|
Description |
The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання. В статье аргументировано актуальность создания безглютеновых мучных кулинарных изделий пролонгированного срока хранения.
|
|
Date |
2013-07-25T06:45:51Z
2013-07-25T06:45:51Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Gavrish, A. Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose / A. Gavrish, T. Ishchenko, I. Medvid, V. Dotsenko, O.Kokhan // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – Р. 217.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9245 |
|
Language |
other
|
|