Запис Детальніше

Оптимізація процесу охолодження згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація процесу охолодження згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами
Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными сиропами
Optimization the cooling process of canned condensed milk with fruit and berry syrups
 
Creator Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Осьмак, Т. Г.
Осьмак, Т. Г.
Os'mak, T.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject згущені молочні консерви з цукром і плодово-ягідними сиропами
сгущенные молочные консервы с сахаром и плодово-ягодными сиропами
canned condensed milk with sugar and fruit-berry syrups
критерій оптимізації
критерий оптимизации
the criterion of optimization
масова частка сухих речовин
массовая доля сухих веществ
mass fraction of solids
температура
температура
temperature
динамічна в’язкість
динамическая вязкость
dynamic viscosity
оптимальний склад
оптимальный состав
optimum composition
 
Description Відповідно до основних принципів оптимізації складено параметричну схему технологічного процесу охолодження згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами, визначено вхідні та вихідні фактори, обрано та обґрунтовано критерій оптимізації. У статті встановлено залежність коефіцієнта динамічної в’язкості від масової частки сухих речовин згущеної молочно-цукровій суміші і плодово-ягідних сиропів.
Соответственно основным принципам оптимизации составлено параметрическую схему технологического процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями, определено входящие и выходящие факторы, установлен и обоснован критерий оптимизации. В статье установлена зависимость коэффициента динамической вязкости от массовой доли сухих веществ сгущенной молочно-сахарной основы и плодово-ягодных сиропов.
According to the basic principles of optimization parametric scheme it was drawn scheme the process of cooling condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrup, it was defined input and output factors, were chosen and reasonably the optimization criterion. In this paper been established the dependence of the coefficient of dynamic viscosity of the mass fraction of solids condensed milk - sugar mixture and fruit syrups.
 
Date 2013-07-26T06:37:34Z
2013-07-26T06:37:34Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Рябоконь, Н. В. Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово- ягодными сиропами / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. В. Кочубей-Литвиненко // Вісник НТУ «ХПІ». Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. – Х.: НТУ «ХПІ», – 2013. - № 38 (1011). – С. 96-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9252
 
Language other