Оптимізація процесу охолодження згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація процесу охолодження згущених молочних консервів з плодово-ягідними сиропами
Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными сиропами Optimization the cooling process of canned condensed milk with fruit and berry syrups |
|
Creator |
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. Осьмак, Т. Г. Осьмак, Т. Г. Os'mak, T. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
згущені молочні консерви з цукром і плодово-ягідними сиропами
сгущенные молочные консервы с сахаром и плодово-ягодными сиропами canned condensed milk with sugar and fruit-berry syrups критерій оптимізації критерий оптимизации the criterion of optimization масова частка сухих речовин массовая доля сухих веществ mass fraction of solids температура температура temperature динамічна в’язкість динамическая вязкость dynamic viscosity оптимальний склад оптимальный состав optimum composition |
|
Description |
Відповідно до основних принципів оптимізації складено параметричну схему технологічного процесу охолодження згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами, визначено вхідні та вихідні фактори, обрано та обґрунтовано критерій оптимізації. У статті встановлено залежність коефіцієнта динамічної в’язкості від масової частки сухих речовин згущеної молочно-цукровій суміші і плодово-ягідних сиропів. Соответственно основным принципам оптимизации составлено параметрическую схему технологического процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными наполнителями, определено входящие и выходящие факторы, установлен и обоснован критерий оптимизации. В статье установлена зависимость коэффициента динамической вязкости от массовой доли сухих веществ сгущенной молочно-сахарной основы и плодово-ягодных сиропов. According to the basic principles of optimization parametric scheme it was drawn scheme the process of cooling condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrup, it was defined input and output factors, were chosen and reasonably the optimization criterion. In this paper been established the dependence of the coefficient of dynamic viscosity of the mass fraction of solids condensed milk - sugar mixture and fruit syrups. |
|
Date |
2013-07-26T06:37:34Z
2013-07-26T06:37:34Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рябоконь, Н. В. Оптимизация процесса охлаждения сгущенных молочных консервов с плодово- ягодными сиропами / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. В. Кочубей-Литвиненко // Вісник НТУ «ХПІ». Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. – Х.: НТУ «ХПІ», – 2013. - № 38 (1011). – С. 96-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9252 |
|
Language |
other
|
|