Організаційні підходи до формування стабільного ринку цукру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організаційні підходи до формування стабільного ринку цукру
Организационные подходы к формированию стабильного рынка сахара Organizational approaches to form a stable sugar market |
|
Creator |
Духновська, Л. М.
Духновская, Л. Н. Dukhnovska, L. |
|
Subject |
ринок цукру
інтервенційний фонд попит пропозиція ціна продовольча безпека експорт рынок сахара интервенционный фонд спрос предложение цена продовольственная безопасность експорт тhe sugar market intervention fund demand supply price food security export |
|
Description |
У статті наведено пропозиції щодо підвищення ефективності функціонування цукрової промисловості. Автором рекомендовано створити Державний інтервенційний фонд, який зможе забезпечити продовольчу безпеку держави шляхом створення державних запасів цукру та підтримати рівень цін на цукор для споживачів. В статье приведены предложения по повышению эффективности функционирования сахарной промышленности. Автором рекомендуется создать Государственный интервенционный фонд, который сможет обеспечить продовольственную безопасность государства путем создания государственных запасов сахара и поддержать уровень цен на сахар для потребителей. The article presents suggestions for improving the functioning of the sugar industry. The author recommended a public intervention fund that will ensure food security through the creation of public stocks of sugar and maintain the level of sugar prices for consumers. |
|
Publisher |
Київський національний університет технологій та дизайну
|
|
Date |
2013-08-01T09:06:58Z
2013-08-01T09:06:58Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Духновська, Л. М. Організаційні підходи до формування стабільного ринку цукру / Л. М. Духновська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2005. - № 4 (24). - C. 132-135.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9267 |
|
Language |
other
|
|