Запис Детальніше

Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі
Конкурентоспособность молока и стандарты по качеству молочной продукции как фактор при поступлении Украины во Всемирную торговую организацию
Milk competitiveness and standards of milk products quality as a factor of joining the Ukraine to WTO
 
Creator Михайленко, О. В.
Михайленко, О. В.
Mikhaylenko, O. V.
Куготова, Н. Б.
Куготова, Н. Б.
Kugotova, N.
 
Subject СОТ
молоко
якість
стандарт
державна підтримка
конкурентоспроможність
ВТО
молоко
качество
стандарт
государственная поддержка
конкурентоспособность
WTO
milk
quality
standards
state support
competitiveness
 
Description Останнім часом питання вступу України до СОТ набуло значної актуальності у зв'язку з вибором Україною європейського шляху розвитку. Важливим на даному етапі є порівняння українських та світових стандартів продукції. Дана робота присвячена: питанню аналізу стандартів якості молочної продукції.

В последнее время вопрос вступления Украины в ВТО вступило значительную актуальность в связи с выбором Украины европейского пути развития. Важным на данном этапе является сравнение украинских и мировых стандартов продукции. Данная работа посвящена: вопросу анализа стандартов качества молочной продукции.
Recently the question of the joining of Ukraine to WTO has got a significant urgency because of a choice by Ukraine the European way f the development. A comparison of the Ukrainian and world standards of production is important at the given stage. The given work is devoted to a question of the analysis of the standards of quality of dairy production.
 
Date 2013-08-01T09:33:42Z
2013-08-01T09:33:42Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Михайленко, О. В. Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі / О. В. Михайленко, Н. Б. Куготова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 19, Ч. I. - С. 27-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9269
 
Language other