Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі
Конкурентоспособность молока и стандарты по качеству молочной продукции как фактор при поступлении Украины во Всемирную торговую организацию Milk competitiveness and standards of milk products quality as a factor of joining the Ukraine to WTO |
|
Creator |
Михайленко, О. В.
Михайленко, О. В. Mikhaylenko, O. V. Куготова, Н. Б. Куготова, Н. Б. Kugotova, N. |
|
Subject |
СОТ
молоко якість стандарт державна підтримка конкурентоспроможність ВТО молоко качество стандарт государственная поддержка конкурентоспособность WTO milk quality standards state support competitiveness |
|
Description |
Останнім часом питання вступу України до СОТ набуло значної актуальності у зв'язку з вибором Україною європейського шляху розвитку. Важливим на даному етапі є порівняння українських та світових стандартів продукції. Дана робота присвячена: питанню аналізу стандартів якості молочної продукції. В последнее время вопрос вступления Украины в ВТО вступило значительную актуальность в связи с выбором Украины европейского пути развития. Важным на данном этапе является сравнение украинских и мировых стандартов продукции. Данная работа посвящена: вопросу анализа стандартов качества молочной продукции. Recently the question of the joining of Ukraine to WTO has got a significant urgency because of a choice by Ukraine the European way f the development. A comparison of the Ukrainian and world standards of production is important at the given stage. The given work is devoted to a question of the analysis of the standards of quality of dairy production. |
|
Date |
2013-08-01T09:33:42Z
2013-08-01T09:33:42Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Михайленко, О. В. Конкурентоспроможність молока та стандарти з якості молочної продукції як фактор при вступі України до світової організації торгівлі / О. В. Михайленко, Н. Б. Куготова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 19, Ч. I. - С. 27-30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9269 |
|
Language |
other
|
|