Запис Детальніше

ЭКОНОМИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ РЕСУРСОСБЕРЕЖЕНИЯ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩЕЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ (Economic fundamentals of resource conservation on the meat-processing industry enterprises)

Цифровий архів НаУОА

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЭКОНОМИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ РЕСУРСОСБЕРЕЖЕНИЯ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ
МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩЕЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ (Economic fundamentals of resource conservation on the meat-processing industry enterprises)
 
Creator Шумак, Ж. Г. (Zh. Shumak)
 
Subject Economics
Навчальні матеріали та презентації
 
Description В статье рассмотрена проблема ресурсосбережения на предприятиях мясоперерабатывающей промышленности. Определены факторы, сдерживающие процессы ресурсосбережения на предприятиях отрасли.
Представлен механизм ресурсосбережения, позволяющий выявлять количество потребляемых ресурсов на
различных этапах
производства; определять потребность в материальных ресурсах в планируемом периоде с
учетом планируемых объемов и структуры выпускаемой продукции; максимизировать прибыль в краткосрочном
периоде;
обеспечить
конкурентные
преимущества
по
затратам
в
долгосрочном
периоде (У статті розглянута проблема ресурсозбереження на підприємствах м’ясопереробної промисловості. Визначено чинники, які стримують процеси ресурсозбереження на підприємствах галузі. Представлений механізм ресурсозбереження, дозволяє виявляти кількість споживаних ресурсів на різних етапах виробництва; визначати потребу в матеріальних ресурсах в планованому періоді з урахуванням планованих обсягів і структурипродукції, що випускається
; максимізувати прибуток у короткостроковому періоді; забезпечити конкурентніпереваги за витратами в довгостроковому періоді)(The article deals with the problem of resource companies on the meat processing industry. The factors which constrain
resource in enterprises sector. The mechanism of resource for identifying the amount of resources consumed at various
stages of production, to determine the need for material resources in the planning period, taking into account the planned
volumes and product mix, to maximize profi ts in the short term, provide a competitive cost advantages in the long run)
 
Publisher Вид-во Національного університету "Острозька академія"
 
Date 2013
 
Type Article
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.oa.edu.ua/2117/1/63.pdf
Шумак, Ж. Г. (Zh. Shumak) (2013) ЭКОНОМИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ РЕСУРСОСБЕРЕЖЕНИЯ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩЕЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ (Economic fundamentals of resource conservation on the meat-processing industry enterprises). Наукові записки. Серія “Економіка”., Вип.21. pp. 297-299.
 
Relation http://eprints.oa.edu.ua/2117/