Запис Детальніше

Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства
Совершенствование технологии сладких желированных блюд для заведений ресторанного хозяйства
Improving technology gelled sweet dishes for restaurant management schools
 
Creator Ленчевська, К. О.
Ленчевская, К. А.
Lenchevskaia, K.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Шидловська, О. Б.
Шидловская, Е. Б.
Shydlovska, O.
 
Subject здорове харчування
здоровое питание
healthy eating
желе з ревенем
желе с ревенем
jelly with rhubarb
профілактичний продукт
профилактический продукт
preventive product
 
Description У тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності. В тезисах приведены данные по разработке фруктово-ягодного и молочного желе с ревенем повышенной пищевой ценности. In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.
 
Date 2013-08-05T08:13:10Z
2013-08-05T08:13:10Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Ленчевська, К. О. Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства / К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9293
 
Language other