Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства
Совершенствование технологии сладких желированных блюд для заведений ресторанного хозяйства Improving technology gelled sweet dishes for restaurant management schools |
|
Creator |
Ленчевська, К. О.
Ленчевская, К. А. Lenchevskaia, K. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Шидловська, О. Б. Шидловская, Е. Б. Shydlovska, O. |
|
Subject |
здорове харчування
здоровое питание healthy eating желе з ревенем желе с ревенем jelly with rhubarb профілактичний продукт профилактический продукт preventive product |
|
Description |
У тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності. В тезисах приведены данные по разработке фруктово-ягодного и молочного желе с ревенем повышенной пищевой ценности. In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.
|
|
Date |
2013-08-05T08:13:10Z
2013-08-05T08:13:10Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ленчевська, К. О. Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства / К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 100-102.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9293 |
|
Language |
other
|
|