Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства
Совершенствование технологических свойств глазурей в условиях предприятий ресторанного хозяйства Improvement of technological properties of glazes in restaurant management companies |
|
Creator |
Бойко, М. О.
Бойко, М. А. Boiko, M. Шидловська, О. Б. Шидловская, Е. Б. Shydlovska, O. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. |
|
Subject |
шоколадні та кондитерські глазурі
шоколадные и кондитерские глазури chocolate and confectionery glaze підприємства харчування предприятия питания catering емульгатор PGPR 4125 эмульгатор PGPR 4125 emulsifier PGPR 4125 |
|
Description |
У тезах аргументовано доцільність застосування емульгатора Палсгаард 4125 у кількості 0,2% до маси глазурі при виробництві шоколадних та кондитерських глазурей для якісного глазурування бісквітних напівфабрикатів. В тезисах аргументированно целесообразность применения эмульгатора Палсгаард 4125 в количестве 0,2% к массе глазури при производстве шоколадных и кондитерских глазурей для качественного глазирования бисквитных полуфабрикатов. In the abstract arguments feasibility of emulsifier palsgaard 4125 in the amount of 0.2% by weight of the coating in the manufacture of chocolate and confectionery coatings for high-quality semi-finished biscuit enrobing.
|
|
Date |
2013-08-05T08:16:32Z
2013-08-05T08:16:32Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бойко, М. О. Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства / М. О. Бойко, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 44-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9294 |
|
Language |
other
|
|