Запис Детальніше

Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства
Совершенствование технологических свойств глазурей в условиях предприятий ресторанного хозяйства
Improvement of technological properties of glazes in restaurant management companies
 
Creator Бойко, М. О.
Бойко, М. А.
Boiko, M.
Шидловська, О. Б.
Шидловская, Е. Б.
Shydlovska, O.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
 
Subject шоколадні та кондитерські глазурі
шоколадные и кондитерские глазури
chocolate and confectionery glaze
підприємства харчування
предприятия питания
catering
емульгатор PGPR 4125
эмульгатор PGPR 4125
emulsifier PGPR 4125
 
Description У тезах аргументовано доцільність застосування емульгатора Палсгаард 4125 у кількості 0,2% до маси глазурі при виробництві шоколадних та кондитерських глазурей для якісного глазурування бісквітних напівфабрикатів. В тезисах аргументированно целесообразность применения эмульгатора Палсгаард 4125 в количестве 0,2% к массе глазури при производстве шоколадных и кондитерских глазурей для качественного глазирования бисквитных полуфабрикатов. In the abstract arguments feasibility of emulsifier palsgaard 4125 in the amount of 0.2% by weight of the coating in the manufacture of chocolate and confectionery coatings for high-quality semi-finished biscuit enrobing.
 
Date 2013-08-05T08:16:32Z
2013-08-05T08:16:32Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Бойко, М. О. Удосконалення технологічних властивостей глазурей в умовах закладу ресторанного господарства / М. О. Бойко, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – К.: НУХТ, 2012. – С. 44-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9294
 
Language other