Запис Детальніше

Аналіз роботи деамонізаційної колони для підготовки живильної води в цукровому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз роботи деамонізаційної колони для підготовки живильної води в цукровому виробництві
Анализ работы деамонизационной колонны для подготовки питательной воды в сахарном производстве
Analysis of deamonization column for the preparation of feed water in sugar production
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Гусятинська, Н. А.
Гусятинская, Н. А.
Gusyatynska, N.
Ліпец, А. А.
Липец, А. А.
Lipec, A.
 
Subject колона
аналіз
вода
анализ
колонна
water
analysis
column
 
Description На цукрових заводах утворюється 35-40% маси буряка конденсатів вторинних сокових парів. Вміст аміаку в них становить 100-340 мг/л. Подальше використання конденсату як живильної води для дифузійної установки потребує попередньої підготовки з метою видалення аміаку.
На сахарных заводах образуется 35-40% массы свеклы конденсатов вторичных соковых паров. Содержание аммиака в них составляет 100-340 мг / л. Дальнейшее использование конденсата как питательной воды для диффузионной установки требует предварительной подготовки с целью удаления аммиака.
In sugar factories produced 35-40% by weight of beet juice secondary condensate vapor. The content of ammonia in them is 100-340 mg / l. Further use condensate as feed water for the diffusion setup requires advance preparation to remove ammonia.
 
Date 2013-08-05T10:32:22Z
2013-08-05T10:32:22Z
1993
 
Type Other
 
Identifier Таран, В. М. Аналіз роботи деамонізаційної колони для підготовки живильної води в цукровому виробництві / В. М. Таран, Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпец // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. : тези доповідей. - 1993. - С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9302
 
Language other