Запис Детальніше

Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею
Мороженое с фруктозой, обогащенное соей и черникой
Ice cream with fructose enriched soy and blueberries
 
Creator Осьмак, Т. Г.
Осьмак, Т. Г.
Os'mak, T.
Туркова, Г. М.
Туркова, А. Н.
Turkova, G.
Орлов, Н. С.
Орлов, Н. С.
Orlov, N.
Козачок, К. А.
Козачок, К. А.
Kozachok, K.
 
Subject морозиво
мороженое
ice cream
фруктоза
фруктоза
fructose
соя
соя
soja
чорниця
черника
blueberries
 
Description Розроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад.
Разработана технология мороженого с сахарозаменителем в состав которого входит соевый изолят и пюре черники. Сочетание молочно-углеводной основы мороженого с соесодержащим белковым компонентом и пюре черники позволит получить продукт с привлекательными потребительскими характеристиками, повышенной биологической ценности, обогатит витаминный и минеральный состав.
The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content.
 
Date 2013-08-06T08:35:34Z
2013-08-06T08:35:34Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Осьмак, Т. Г. Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею / Т. Г. Осьмак, Г. М. Туркова, Н. С. Орлов, К. А. Козачок // Молочное дело. – 2013. – № 3. – С. 19-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9332
 
Language other