Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею
Мороженое с фруктозой, обогащенное соей и черникой Ice cream with fructose enriched soy and blueberries |
|
Creator |
Осьмак, Т. Г.
Осьмак, Т. Г. Os'mak, T. Туркова, Г. М. Туркова, А. Н. Turkova, G. Орлов, Н. С. Орлов, Н. С. Orlov, N. Козачок, К. А. Козачок, К. А. Kozachok, K. |
|
Subject |
морозиво
мороженое ice cream фруктоза фруктоза fructose соя соя soja чорниця черника blueberries |
|
Description |
Розроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад. Разработана технология мороженого с сахарозаменителем в состав которого входит соевый изолят и пюре черники. Сочетание молочно-углеводной основы мороженого с соесодержащим белковым компонентом и пюре черники позволит получить продукт с привлекательными потребительскими характеристиками, повышенной биологической ценности, обогатит витаминный и минеральный состав. The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content. |
|
Date |
2013-08-06T08:35:34Z
2013-08-06T08:35:34Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Осьмак, Т. Г. Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею / Т. Г. Осьмак, Г. М. Туркова, Н. С. Орлов, К. А. Козачок // Молочное дело. – 2013. – № 3. – С. 19-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9332 |
|
Language |
other
|
|