Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed
Збагачення м’ясних продуктів йодом за рахунок використання морських водоростей Обогащение м’ясних продуктов йодом за сет использования морских водоростей |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. |
|
Subject |
ковбаски для гриля
водорості мікроелементи термічна обробка колбаски для гриля водоросли микроэлементы термическая обработка semi sausages for grilling seaweed trace elements heat treatment |
|
Description |
Розроблені м’ясні продукти, зокрема котлети, тюфтельки, фрикадельки, пельмені, ковбаски для гриля, які проходили різну термічну обробку з метою дослідження вмісту йоду та селену в готових продуктах та надходження їх до організму при споживанні продуктів. Разработаны мясные продукты, а именно котлеты, тефтельки, фрикадельки, пельмени, колбаски для гриля, которые проходили различную термическую обработку с целью исследования содержания йода и селена в готовых продуктах и поступления их в организм человека. There were developed meat products including burgers, meatballs, rissoles, dumplings, sausages for grilling, which had various heat treatment in order to study the iodine and selenium in finished products and their receipt to the body when consumed products. |
|
Date |
2013-08-06T09:04:00Z
2013-08-06T09:04:00Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Kryzhova, Yu. Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed / Yu. Kryzhova : The Second North and East European Congress on Food, Kyiv, May 26-29, 2013. - Kyiv : NUFT, 2013. - Р. 200.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9335 |
|
Language |
other
|
|