Запис Детальніше

Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed
Збагачення м’ясних продуктів йодом за рахунок використання морських водоростей
Обогащение м’ясних продуктов йодом за сет использования морских водоростей
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
 
Subject ковбаски для гриля
водорості
мікроелементи
термічна обробка
колбаски для гриля
водоросли
микроэлементы
термическая обработка
semi sausages for grilling
seaweed
trace elements
heat treatment
 
Description Розроблені м’ясні продукти, зокрема котлети, тюфтельки, фрикадельки, пельмені, ковбаски для гриля, які проходили різну термічну обробку з метою дослідження вмісту йоду та селену в готових продуктах та надходження їх до організму при споживанні продуктів.
Разработаны мясные продукты, а именно котлеты, тефтельки, фрикадельки, пельмени, колбаски для гриля, которые проходили различную термическую обработку с целью исследования содержания йода и селена в готовых продуктах и поступления их в организм человека.
There were developed meat products including burgers, meatballs, rissoles, dumplings, sausages for grilling, which had various heat treatment in order to study the iodine and selenium in finished products and their receipt to the body when consumed products.
 
Date 2013-08-06T09:04:00Z
2013-08-06T09:04:00Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Kryzhova, Yu. Enrichment of meat products by iodine through the use of seaweed / Yu. Kryzhova : The Second North and East European Congress on Food, Kyiv, May 26-29, 2013. - Kyiv : NUFT, 2013. - Р. 200.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9335
 
Language other