Запис Детальніше

Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків
Применение плазменного напыления для повышения долговечности мясорезальных волчков
Application of plasma spraying to improve the durability of the meat cutting whipping-top
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Сухенко, Ю. Г.
Сухенко, Ю. Г.
Suhenko, U.
Сухенко, В. Ю.
Сухенко, В. Ю.
Suhenko, V.
 
Subject напилення
м'ясо
різання
плазма
напыление
мясо
резка
spraying
meat
cutting
plasma
 
Description М’ясорізальний комплект вовчків складається із швидкоспрацьовуваних деталей, і витрати па відновлення його працездатності за період експлуатації вовчків співмірні з початковою вартістю самих машин. Застосування напилених плазмою бронзових антифрикційних вставок на решітках підвищує зносостійкість ножів та решіток в 1,7-3 рази, знижує енергетичні затрати на перероблення м’яса і поліпшує якість м’ясопродуктів.
Мясо резальный комплект волчков состоит из быстроизнашивающихся деталей и затраты па восстановление его работоспособности за период эксплуатации волчков соизмеримы с начальной стоимостью самих машин. Применение напыленных плазмой бронзовых антифрикционных вставок на решетках повышает износостойкость ножей и решеток в 1,7-3 раза, снижает энергетические затраты на переработку мяса и улучшает качество мясопродуктов.
Meat Cutting Kit consists of whipping-tops and wears parts costs pas restoration of its performance for the period of operation tops commensurate with the initial cost of the machines themselves. The use of plasma sprayed anti-friction bronze inserts on the grids increases the wear resistance of knives and grills in 1.7-3 times, reduces energy costs for processing meat and improves the quality of meat products.
 
Date 2013-08-06T10:25:24Z
2013-08-06T10:25:24Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Таран В. М. Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків / В. М. Таран, В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко // Харчова промисловість. – 2000. - Випуск №45. - С. 229-234.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9338
 
Language other