Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків
Применение плазменного напыления для повышения долговечности мясорезальных волчков Application of plasma spraying to improve the durability of the meat cutting whipping-top |
|
Creator |
Таран, В. М.
Таран, В. М. Taran, V. M. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, Ю. Г. Suhenko, U. Сухенко, В. Ю. Сухенко, В. Ю. Suhenko, V. |
|
Subject |
напилення
м'ясо різання плазма напыление мясо резка spraying meat cutting plasma |
|
Description |
М’ясорізальний комплект вовчків складається із швидкоспрацьовуваних деталей, і витрати па відновлення його працездатності за період експлуатації вовчків співмірні з початковою вартістю самих машин. Застосування напилених плазмою бронзових антифрикційних вставок на решітках підвищує зносостійкість ножів та решіток в 1,7-3 рази, знижує енергетичні затрати на перероблення м’яса і поліпшує якість м’ясопродуктів. Мясо резальный комплект волчков состоит из быстроизнашивающихся деталей и затраты па восстановление его работоспособности за период эксплуатации волчков соизмеримы с начальной стоимостью самих машин. Применение напыленных плазмой бронзовых антифрикционных вставок на решетках повышает износостойкость ножей и решеток в 1,7-3 раза, снижает энергетические затраты на переработку мяса и улучшает качество мясопродуктов. Meat Cutting Kit consists of whipping-tops and wears parts costs pas restoration of its performance for the period of operation tops commensurate with the initial cost of the machines themselves. The use of plasma sprayed anti-friction bronze inserts on the grids increases the wear resistance of knives and grills in 1.7-3 times, reduces energy costs for processing meat and improves the quality of meat products. |
|
Date |
2013-08-06T10:25:24Z
2013-08-06T10:25:24Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Таран В. М. Застосування плазмового напилення для підвищення довговічності м'ясорізальних вовчків / В. М. Таран, В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко // Харчова промисловість. – 2000. - Випуск №45. - С. 229-234.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9338 |
|
Language |
other
|
|