Запис Детальніше

Моделювання різання харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання різання харчових продуктів
Моделирование резки пищевых продуктов
Modeling of cutting food products
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Губеня, О. О.
Губеня, А. А.
Hubenia, O.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
 
Subject моделювання
різання
харчові продукти
моделирование
резка
пищевые продукты
modeling
cutting
food products
 
Description Попит споживача на нарізану і запаковану продукцію зростає. Різання може бути основним технологічним процесом виробництва певного продукту, а також фінішною операцією, від якої залежить зовнішній вигляд готового продукту, його відповідність вимогам споживача. Розробка нових конструкцій і удосконалення існуючого різального обладнання ускладнене через відсутність теоретичних розробок і експериментальних даних, що характеризують процес різання харчових продуктів, їх структурно-механічні властивості.
Спрос потребителя на нарезанный и упакованную продукцию растет. Резка может быть основным технологическим процессом производства определенного продукта, а также финишной операцией, от которой зависит внешний вид готового продукта, его соответствие требованиям потребителя. Разработка новых конструкций и усовершенствование существующего режущего оборудования затруднено из-за отсутствия теоретических разработок и экспериментальных данных, характеризующих процесс резания пищевых продуктов, их структурно-механические свойства.
Consumer demand for sliced and packaged products increases. Cutting can be a major technological process of a product as well as the finishing operation, which determines the appearance of the finished product, its compliance with the requirements of the consumer. Development of new and improvement of existing designs cutting equipment is difficult because of the lack of theoretical developments and experimental data on the process of cutting food products, their structural and mechanical properties.
 
Date 2013-08-06T10:55:43Z
2013-08-06T10:55:43Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Таран, В. М. Моделювання різання харчових продуктів / В. М. Таран, О. О. Губеня, В. І. Теличкун // Актуальні проблеми харчування:технологія та обладнання, організація і економіка :тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. – 2009. – С. 6-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9340
 
Language other