Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
Использование фосфолипидной и белковой биологически активных добавок при производстве твердых сычужных сыров функционального назначения The use of phospholipid and protein dietary supplements in the production of hard rennet cheese of functional purpose |
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. Мірошников, О. М. Мирошников, О. Н. Miroshnikov, O. Подобій, О. В. Подобий, Е. В. Podobiy, O. |
|
Subject |
функціональні продукти
фосфоліпіди сироватка сир функциональные продукты фосфолипиды сыворотка сыр functional foods phospholipids whey cheese |
|
Description |
В роботі запропонований спосіб виробництва твердого сичужного сиру із функціональними властивостями, збагаченого фосфоліпідами та білками. Фосфоліпіди вносять у вигляді біологічно активної добавки «Холін», а білки сироватки – у вигляді сухого концентрату. В работе предложен способ производства твердого сычужного сыра с функциональными свойствами, обогащенного фосфолипидами и белками. Фосфолипиды вносят в виде биологически активной добавки «Холин», а белки сыворотки - в виде сухого концентрата. Has been proposed a method of cheese production with functional properties enriched phospholipids and proteins. Phospholipids are contribute as a dietary supplement "choline", and whey proteins - in the form of a dry concentrate.
|
|
Date |
2013-08-07T08:00:05Z
2013-08-07T08:00:05Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Стеценко, Н. О. Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, О. В. Подобій : Матеріали доповідей VI Міжгалузевої міжнародної науково-практичної конференції «Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини», 21-22 березня 2013 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 136-138.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9346 |
|
Language |
other
|
|