Использование продуктов переработки ягод рябины в хлебопечении
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование продуктов переработки ягод рябины в хлебопечении
Використання продуктів перероблення ягід горобини в хлібопеченні The use of processed products of rowan berries in breadmaking |
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. Курочко, С. А. Курочко, С. А. Kurochko, S. Краєвська, С. П. Краевская, С. П. Krayewska, S. |
|
Subject |
ягоди горобини
набухання харчова цінність ягоды рябины набухание пищевая ценность rowan berries swelling nutritional value |
|
Description |
Высушенные ягоды рябины перед использованием в хлебопечении можно восстанавливать за счет набухания в разных жидкостях. Мы установили оптимальные условия проведения процесса: жидкость для набухания – вода; температура - 60 0С; время контакта - 120 минут. Восстановленные ягоды добавляют в тесто на этапе замеса и выпекают хлебобулочные изделия. Висушені ягоди горобини перед використанням у хлібопеченні можна відновлювати за рахунок набухання в різних рідинах. Ми встановили оптимальні умови проведення процесу: рідина для набухання - вода, температура - 60 0С; час контакту - 120 хвилин. Відновлені ягоди додають в тісто на етапі замісу і випікають хлібобулочні вироби. The dried rowan berries before using in breadmaking can be restored by swelling in various liquids. We have established the optimal conditions of the process: the liquid to swell - the water, the temperature - 60 0C; the time of contact - 120 minutes. Recovered berries are added to the dough at the stage of mixing and baking bread products.
|
|
Date |
2013-08-07T08:04:28Z
2013-08-07T08:04:28Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Стеценко, Н. А. Использование продуктов переработки ягод рябины в хлебопечении / Н. А. Стеценко, С. А. Курочко, С. П. Краевская // Инновационные технологи в пищевой промышленности : Материалы ХІ Междунар. науч.- практ. конф., г. Минск, 3-4 октября 2012 г. / редкол.: В.Г. Гусаков [и др.]. – Минск, 2012. – С. 101-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9347 |
|
Language |
other
|
|