The use of flax seeds in healthy products technologies
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The use of flax seeds in healthy products technologies
Використання насіння льону в технологіях оздоровчих продуктів Использование семян льна в технологиях оздоровительных продуктов |
|
Creator |
Stetsenko, N.
Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Krayewska, S. Краєвська, С. П. Краевская, С. П. |
|
Subject |
flax seeds
functional ingredient healthy products насіння льону функціональний інгредієнт оздоровчі продукти семена льна оздоровительные продукты функциональный ингредиент |
|
Description |
Flax seeds can be used as whole, as well as to receive flour and protein products - components to develop food products with a guaranteed content of functional ingredients such as proteins, essential ω-3 and ω-6 fatty acids. Насіння льону може бути використано в цілому вигляді, а також з нього можна отримувати борошно і білкові продукти - компоненти для створення харчових продуктів з гарантованим вмістом функціональних інгредієнтів, таких як білки, незамінні ω-3 і ω-6 жирні кислоти. Семена льна могут быть использованы в целом виде, а также из них можно получать муку и белковые продукты - компоненты для создания пищевых продуктов с гарантированным содержанием функциональных ингредиентов, таких как белки, незаменимые ω-3 и ω-6 жирные кислоты.
|
|
Date |
2013-08-07T07:55:24Z
2013-08-07T07:55:24Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Stetsenko, N. The use of flax seeds in healthy products technologies / N. Stetsenko, S. Krayewska // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 198.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344 |
|
Language |
en
|
|