Запис Детальніше

The use of flax seeds in healthy products technologies

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The use of flax seeds in healthy products technologies
Використання насіння льону в технологіях оздоровчих продуктів
Использование семян льна в технологиях оздоровительных продуктов
 
Creator Stetsenko, N.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Krayewska, S.
Краєвська, С. П.
Краевская, С. П.
 
Subject flax seeds
functional ingredient
healthy products
насіння льону
функціональний інгредієнт
оздоровчі продукти
семена льна
оздоровительные продукты
функциональный ингредиент
 
Description Flax seeds can be used as whole, as well as to receive flour and protein products - components to develop food products with a guaranteed content of functional ingredients such as proteins, essential ω-3 and ω-6 fatty acids. Насіння льону може бути використано в цілому вигляді, а також з нього можна отримувати борошно і білкові продукти - компоненти для створення харчових продуктів з гарантованим вмістом функціональних інгредієнтів, таких як білки, незамінні ω-3 і ω-6 жирні кислоти. Семена льна могут быть использованы в целом виде, а также из них можно получать муку и белковые продукты - компоненты для создания пищевых продуктов с гарантированным содержанием функциональных ингредиентов, таких как белки, незаменимые ω-3 и ω-6 жирные кислоты.
 
Date 2013-08-07T07:55:24Z
2013-08-07T07:55:24Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Stetsenko, N. The use of flax seeds in healthy products technologies / N. Stetsenko, S. Krayewska // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 198.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344
 
Language en