Опис процесу теплообміну критеріальними рівняннями при приготуванні пивного затору
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Опис процесу теплообміну критеріальними рівняннями при приготуванні пивного затору
Описание процесса теплообмена критериальным уравнениям при приготовлении пивного затора Description of criterion equations of heat transfer in the preparation of beer mash |
|
Creator |
Таран, В. М.
Таран, В. М. Taran, V. M. Чепелюк, О. М. Чепелюк, А. Н. Chepelyuk, O. M. Удодов, С. О. Удодов, С. А. Udodov, S. |
|
Subject |
теплообмін
тверда і рідка фаза пивний затор теплообмен твердая и жидкая фаза пивной затор heat exchange solid and liquid phase beer mash |
|
Description |
З точки зору теплообміну процес приготування пивного затору відрізняється суттєвими складнощами, які пов’язані з особливістю досліджуваної системи. Вона складається з двох фаз: твердої і рідкої. На поверхні розділу фаз виникають в процесі руху суміші і її нагрівання специфічні силові і теплові взаємодії, які викликають зміни полів швидкостей, тисків, температур і теплових потоків при переході від однієї точки апарату до іншої, відділеної від першої поверхнею розділу фаз. С точки зрения теплообмена процесс приготовления пивного затора отличается существенными сложностями, которые связаны с особенностью исследуемой системы. Она состоит из двух фаз: твердой и жидкой. На поверхности раздела фаз возникают в процессе движения смеси и ее нагрева специфические силовые и тепловые взаимодействия, которые вызывают изменения полей скоростей, давлений, температур и тепловых потоков при переходе от одной точки аппарата к другой, отделенной от первой поверхностью раздела фаз. In terms of heat transfer process of making beer mash differs significant difficulties associated with the feature of the studied system. It consists of two phases: solid and liquid. At the interface occurring during the movement of the mixture and its specific heat, power, and thermal interactions that cause changes in velocity fields, pressures, temperatures and heat flows in the transition from one point to another unit, separated from the first surface of the interface. |
|
Date |
2013-08-08T11:13:51Z
2013-08-08T11:13:51Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Таран, В. М. Опис процесу теплообміну критеріальними рівняннями при приготуванні пивного затору / В. М. Таран, С. О. Удодов, О. М. Чепелюк // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10 (спецвипуск). - С. 119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9367 |
|
Language |
other
|
|