Запис Детальніше

Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини
Результаты экспериментально-производственной проверки биохимического способа подготовки пектиносодержащего сырья
The results of experimental and production test biochemical method of preparation of raw materials containing pectin
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Гнатенко, А. М.
Гнатенко, А. М.
Hnatenko, A.
Сороколіт, М. І.
Сороколит, М. И.
Sorokolit, M.
Карпович, М. С.
Карпович, Н. С.
Karpovych, M.
Кушнір, О. В.
Кушнир, Е. В.
Kushnir, O.
Мельник, Г. С.
Мельник, Г. С.
Melnik, G.
 
Subject пектин
коренеплоди
біохімічний спосіб
пектин
корнеплоды
биохимический способ
pectin
roots
biochemical method
 
Description На основі результатів лабораторних досліджень і згідно розробленого "Експериментального регламенту на виробництво пектину із коренеплодів" у виробничих умовах на консервному заводі пектинопродуктів АСП "Колос" Смілянського району проведені випробування по перевірці біохімічного способу підготовки пектиновмісноії сировини.
На основе результатов лабораторных исследований и согласно разработанному "Экспериментального регламента на производство пектина из корнеплодов" в производственных условиях на консервном заводе пектинопродуктов АСП "Колос" Смелянского района проведены испытания по проверке биохимического способа подготовки пектиносодержащего сырья.
Based on the results of laboratory tests and according to the existing "Experimental regulations for the production of pectin from the roots" in a production environment at the cannery pectin TSA "Kolos" Smelansky district conducted a test of the method of preparation of the pectin biochemical raw materials.
 
Date 2013-08-08T12:00:44Z
2013-08-08T12:00:44Z
1995
 
Type Other
 
Identifier Таран, В. М. Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини / В. М. Таран, Г. С. Мельник, М. І. Сороколіт, М. С. Карпович, О. В. Кушнір, А. М. Гнатенко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня І995 р. – С. 61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9370
 
Language other