Запис Детальніше

Calculation of the energy efficiency improving for the bakery products cooling process

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Calculation of the energy efficiency improving for the bakery products cooling process
 
Creator Pastukhov, Artem
 
Subject energy-saving technologies
энергосберегающие технологии
енергозберігаючі технології
cooling bakery products
охолодження хлібобулочних виробів
охлаждение хлебобулочных изделий
 
Description Currently, because of the increase in energy prices there is a need to create energy-saving technologies in the housing and utilities sector and in various industries. In the food industry this issue matures very serious. Baking industry also does not stand aside. Bakery products production requires the high energy consumption in the technological stages such as baking, proving and cooling.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-08-09T09:50:44Z
2013-08-09T09:50:44Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Pastukhov, A. Calculation of the energy efficiency improving for the bakery products cooling process [Текст] / A. Pastukhov // Economics for Ecology ISCS'2013 : матеріали XIX Міжнародної наукової конференції, м. Суми, 30 квітня-3 травня 2013 р. / Ред.кол.: Д.О. Смоленніков, М.С. Шкурат. — Суми : СумДУ, 2013. — P. 125-126.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31689
 
Language en