Запис Детальніше

Модифіковані крохмалі

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Модифіковані крохмалі
 
Creator Ліцман, Юлія Володимирівна
Лицман, Юлия Владимировна
Litsman, Yuliia Volodymyrivna
Голик, В.С.
Лютенко, І.М.
 
Subject модифіковані крохмалі
модифицированные крахмалы
modified starches
 
Description Крохмаль має унікальні властивості, до яких можна віднести: щорічну відновлюваність і невичерпність сировини для його виробництва, легкість змінювання і набування нових корисних властивостей за рахунок різних видів обробки, здатність підлягати багатьом видам перетворень, відомим для низькомолекулярних сполук, можливість створення на основі крохмалю або у поєднанні з синтетичними полімерами нових матеріалів, що здатні розкладатися у природних умовах під дією мікроорганізмів, УФ – випромінювання, світла, сонячної радіації та інших природних чинників на складові, які є нешкідливими для навколишнього середовища, нетоксичність і зручність роботи з ним, як з полімером.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-08-12T09:02:32Z
2013-08-12T09:02:32Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Голик, В.С. Модифіковані крохмалі [Текст] / В.С. Голик, І.М. Лютенко, Ю.В. Ліцман // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 113.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31724
 
Language uk