Модифіковані крохмалі
Electronic Archive of Sumy State University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Модифіковані крохмалі
|
|
Creator |
Ліцман, Юлія Володимирівна
Лицман, Юлия Владимировна Litsman, Yuliia Volodymyrivna Голик, В.С. Лютенко, І.М. |
|
Subject |
модифіковані крохмалі
модифицированные крахмалы modified starches |
|
Description |
Крохмаль має унікальні властивості, до яких можна віднести: щорічну відновлюваність і невичерпність сировини для його виробництва, легкість змінювання і набування нових корисних властивостей за рахунок різних видів обробки, здатність підлягати багатьом видам перетворень, відомим для низькомолекулярних сполук, можливість створення на основі крохмалю або у поєднанні з синтетичними полімерами нових матеріалів, що здатні розкладатися у природних умовах під дією мікроорганізмів, УФ – випромінювання, світла, сонячної радіації та інших природних чинників на складові, які є нешкідливими для навколишнього середовища, нетоксичність і зручність роботи з ним, як з полімером.
|
|
Publisher |
Сумський державний університет
|
|
Date |
2013-08-12T09:02:32Z
2013-08-12T09:02:32Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Голик, В.С. Модифіковані крохмалі [Текст] / В.С. Голик, І.М. Лютенко, Ю.В. Ліцман // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 113.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31724 |
|
Language |
uk
|
|