Технологии мучных кондитерских изделий для больных сахарным диабетом и целиакией
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологии мучных кондитерских изделий для больных сахарным диабетом и целиакией
Технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет та целіакію Technologies of pastry products for diabetes mellitus and сoeliac disease patients |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия pastry products цукровий діабет цукрозамінники целіакія аглютенове борошно сахарный диабет сахарозаменители целиакия аглютеновая мука diabetes mellitus sweeteners сoeliac disease gluten-free flour |
|
Description |
Досліджено технологічні властивості цукрозамінників та аглютенового борошна. Визначено вплив цукрозамінників та аглютенового борошна на формування структури різних груп борошняних кондитерських виробів.
Исследовано технологические свойства сахарозаманителей и агютеновой муки. Определено влияние сахарозаманителей и аглютеновой муки на формирование стуктуры разных групп мучных кондитерских изделий. Technological properties of sweeteners and the gluten-free flour have been searched. Influence of sweeteners and the gluten-free flour is certain on the forming of structure different groups of pastry products. |
|
Date |
2012-05-04T14:26:39Z
2012-05-04T14:26:39Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1051
|
|
Language |
other
|
|