Запис Детальніше

Технологии мучных кондитерских изделий для больных сахарным диабетом и целиакией

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологии мучных кондитерских изделий для больных сахарным диабетом и целиакией
Технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет та целіакію
Technologies of pastry products for diabetes mellitus and сoeliac disease patients
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
pastry products
цукровий діабет
цукрозамінники
целіакія
аглютенове борошно
сахарный диабет
сахарозаменители
целиакия
аглютеновая мука
diabetes mellitus
sweeteners
сoeliac disease
gluten-free flour
 
Description Досліджено технологічні властивості цукрозамінників та аглютенового борошна. Визначено вплив цукрозамінників та аглютенового борошна на формування структури різних груп борошняних кондитерських виробів.
Исследовано технологические свойства сахарозаманителей и агютеновой муки. Определено влияние сахарозаманителей и аглютеновой муки на формирование стуктуры разных групп мучных кондитерских изделий.
Technological properties of sweeteners and the gluten-free flour have been searched. Influence of sweeteners and the gluten-free flour is certain on the forming of structure different groups of pastry products.
 
Date 2012-05-04T14:26:39Z
2012-05-04T14:26:39Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1051
 
Language other