Запис Детальніше

Технології цукропродуктів і цукрозамінників

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технології цукропродуктів і цукрозамінників
Технологии сахаропродуктов и сахарозаменителей
Technology sugar product and sugar substitutes
 
Creator Українець, А. І.
Штангеєва, Н. І.
Клименко, Л. С.
Украинец, А. И.
Штангеева, Н. И.
Клименко, Л. С.
Ukrainets, A.
Shtangeeva, N.
Klimenko, L.
 
Subject цукропродукти
сахаропродукты
sugar product
цукрозамінники
світові досягнення
класифікація
солодкі речовини
вплив на організм
сахарозаменители
мировые достижения
классификация
сладкие вещества
воздействие на организм
substitutes
world achievements
classification
the impact on the body
 
Description Наведено матеріали світових досягнень науки і техніки в галузі технології цукропродуктів і цукрозамінників, сучасні класифікації солодких речовин, описано властивості цукропродуктів і цукрозамінників, їх застосування та вплив на організм людини. Кожен розділ посібника закінчується запитаннями для самоперевірки, що дає змогу акцентувати увагу студентів на головних аспектах дисципліни. Для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, що готують фахівців для харчової промисловості, може бути корисним для аспірантів, наукових працівників і керівників підприємств харчової промисловості. Приведены материалы мировых достижений науки и техники в области технологии сахаропродуктов и сахарозаменителей, современные классификации сладких веществ, описаны свойства сахаропродуктов и сахарозаменителей, их применение и влияние на организм человека. Каждый раздел пособия заканчивается вопросами для самопроверки, что позволяет акцентировать внимание студентов на главных аспектах дисциплины. Для студентов технологических специальностей высших учебных заведений, готовящих специалистов для пищевой промышленности, может быть полезным для аспирантов, научных работников и руководителей предприятий пищевой промышленности. The materials of the world's scientific and technological achievements in technology sugar product and substitutes, modern classification of sweet substances described properties sugar product and substitutes , their use and effects on the human body. Each chapter ends with questions to guide self, allowing students to focus on the main aspects of the discipline. For students of technological specialties of higher educational institutions that train specialists for the food industry can be useful for graduate students, researchers and leaders of the food industry.
 
Publisher Українець, А. І. Технології цукропродуктів і цукрозамінників : навч. посіб / А. І. Українець, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко.– К.: НУХТ, 2009.– 231 с.
 
Date 2013-02-04T15:22:50Z
2013-02-04T15:22:50Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6001
 
Language other