Запис Детальніше

Дослідження характеристик шпаринного ущільнення довільної довжини та їх вплив на динаміку ротора при витіканні рідини у "повітря"

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження характеристик шпаринного ущільнення довільної довжини та їх вплив на динаміку ротора при витіканні рідини у "повітря"
 
Creator Беда, Іван Микитович
Беда, Иван Никитич
Beda, Ivan Mykytovych
Німа, Н.О.
 
Subject шпаринні ущільнення
щелевые уплотнения
 
Description Як правило, експериментальні дослідження динамічних характеристик шпаринних ущільнень проводять на стендах, в яких витік рідини із шпарини проходить у повітря. Математичні моделі таких шпаринних ущільнень через втрати рідиною осьової швидкості за щілиною допускають підвищення тиску в цій області. Таким чином, з’являється ймовірність існування в шпарині областей з вакуумом. Існуючі в даний момент методики розрахунку динамічних характеристик ротора цього не враховують. Мета даних досліджень і полягає в тому, щоб дослідити існування областей та визначити їх вплив на динаміку ротора.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2013-08-14T10:43:47Z
2013-08-14T10:43:47Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Німа, Н.О. Дослідження характеристик шпаринного ущільнення довільної довжини та їх вплив на динаміку ротора при витіканні рідини у "повітря" [Текст] / Н.О. Німа, І.М. Беда // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 133.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31800
 
Language uk