Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів
Усовершенствование технологии белых столовых вин с использованием антиоксидантов The improvement of the technology white table wines from using the antioxidants gallic tannin |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Тенетка, А. І. Тенетка, А. И. Tenetka, A. |
|
Subject |
редокс-потенціал
редокс-потенциал redox potential білі столові вина антиоксиданти глутатіон дріжджів аскорбінова кислота танін галовий окиснення фенольні речовини белые столовые вина антиоксиданты глутатион дрожжей аскорбиновая кислота танин галловый окисление фенольные вещества white table wine antioxidants glutathione yeast ascorbic acid oxidation phenolic substances |
|
Description |
Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.
Представлены результаты исследований по определению оптимальной комбинации антиоксидантов, повышающей степень восстановленности виноматериала и улучшающей качество белых столовых вин. The results of investigations to determine the optimal combination of antioxidants, which increases the degree of recovery of the wine material and improving the quality of white table wines. |
|
Date |
2012-06-11T11:49:23Z
2012-06-11T11:49:23Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - C. 36-41. - Бібліогр. в кінці ст.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1301 |
|
Language |
other
|
|