Запис Детальніше

Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів
Усовершенствование технологии белых столовых вин с использованием антиоксидантов
The improvement of the technology white table wines from using the antioxidants
gallic tannin
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Тенетка, А. І.
Тенетка, А. И.
Tenetka, A.
 
Subject редокс-потенціал
редокс-потенциал
redox potential
білі столові вина
антиоксиданти
глутатіон дріжджів
аскорбінова кислота
танін галовий
окиснення
фенольні речовини
белые столовые вина
антиоксиданты
глутатион дрожжей
аскорбиновая кислота
танин галловый
окисление
фенольные вещества
white table wine
antioxidants
glutathione yeast
ascorbic acid
oxidation
phenolic substances
 
Description Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.
Представлены результаты исследований по определению оптимальной комбинации антиоксидантов, повышающей степень восстановленности виноматериала и улучшающей качество белых столовых вин.
The results of investigations to determine the optimal combination of antioxidants, which increases the degree of recovery of the wine material and improving the quality of white table wines.
 
Date 2012-06-11T11:49:23Z
2012-06-11T11:49:23Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - C. 36-41. - Бібліогр. в кінці ст.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1301
 
Language other