Запис Детальніше

Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками
Разработка технологии твердых сычужных сыров функционального назначения с фосфолипидной и белковой добавками
Development of technology of hard rennet cheese functional purpose with phospholipid and protein supplements
 
Creator Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Stetsenko, N.
Стус, Н. В.
Стус, Н. В.
Stus, N.
 
Subject функціональний продукт
сир
фосфоліпіди
білки
функциональный продукт
сыр
фосфолипиды
белки
functional foods
cheese
phospholipids
proteins
 
Description Запропоновано спосіб виробництва твердого сиру, збагаченого фосфоліпідами та сухою сироваткою. Предложен способ производства сыра, обогащенного фосфолипидами и сухой сывороткой. A method for the production of cheese, enriched phospholipids and dry whey
was invited
 
Date 2013-08-15T07:25:32Z
2013-08-15T07:25:32Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Стеценко, Н. О. Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками / Н. О. Стеценко, Н. В. Стус : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей», 20-21 бер. 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 113.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9384
 
Language other