Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками
Разработка технологии твердых сычужных сыров функционального назначения с фосфолипидной и белковой добавками Development of technology of hard rennet cheese functional purpose with phospholipid and protein supplements |
|
Creator |
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А. Stetsenko, N. Стус, Н. В. Стус, Н. В. Stus, N. |
|
Subject |
функціональний продукт
сир фосфоліпіди білки функциональный продукт сыр фосфолипиды белки functional foods cheese phospholipids proteins |
|
Description |
Запропоновано спосіб виробництва твердого сиру, збагаченого фосфоліпідами та сухою сироваткою. Предложен способ производства сыра, обогащенного фосфолипидами и сухой сывороткой. A method for the production of cheese, enriched phospholipids and dry whey was invited |
|
Date |
2013-08-15T07:25:32Z
2013-08-15T07:25:32Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Стеценко, Н. О. Розроблення технології твердих сичужних сирів функціонального призначення з фосфоліпідною та білковою добавками / Н. О. Стеценко, Н. В. Стус : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей», 20-21 бер. 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 113.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9384 |
|
Language |
other
|
|