Хліб з житнього борошна зниженої якості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хліб з житнього борошна зниженої якості
Хлеб из ржаной муки низкого качества Bread from a rye flour of poor quality |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T. Сильчук, Т. А. |
|
Subject |
житнє борошно
ржаная мука rye flour якість хліб ферментні препарати комплексні поліпшувачі качество хлеб ферментные препараты комплексные улучшители quality bread ferment drugs |
|
Description |
Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів і комплексних поліпшувачів на якість виробів з цього борошна. Исследовано технологический процесс приготовления теста из ржаной муки низкого качества. Изучено влияние ферментных препаратов и комплексных улучшителей на качество изделий из этой муки. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied. |
|
Date |
2012-09-06T21:44:26Z
2012-09-06T21:44:26Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 81-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2394 |
|
Language |
uk_UK
|
|