Запис Детальніше

Хліб з житнього борошна зниженої якості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хліб з житнього борошна зниженої якості
Хлеб из ржаной муки низкого качества
Bread from a rye flour of poor quality
 
Creator Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Сильчук, Т. А.
 
Subject житнє борошно
ржаная мука
rye flour
якість
хліб
ферментні препарати
комплексні поліпшувачі
качество
хлеб
ферментные препараты
комплексные улучшители
quality
bread
ferment drugs
 
Description Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів і комплексних поліпшувачів на якість виробів з цього борошна.
Исследовано технологический процесс приготовления теста из ржаной муки низкого качества. Изучено влияние ферментных препаратов и комплексных улучшителей на качество изделий из этой муки.
The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.
 
Date 2012-09-06T21:44:26Z
2012-09-06T21:44:26Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Сильчук, Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 81-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2394
 
Language uk_UK