Запис Детальніше

"Земні радощі" бухгалтерського життя: облік землі та витрат на її поліпшення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Земні радощі" бухгалтерського життя: облік землі та витрат на її поліпшення
"Земные радости" бухгалтерской жизни: учет земли и затрат на ее улучшение
"Earthly pleasures" book of life: integration of land and the cost of its improvement
 
Creator Ткаченко, Н. М.
Ткаченко, Н. М.
Tkachenko, N. M.
 
Subject права на землю
законодавча база
земля
власність
покупці
громадяни
плата ділянки
документи
права на землю
законодательная база
земля
собственность
покупатели
граждане
плата участка
документы
land rights
legislation
land
property
buyers
citizens
board plot
documents
 
Description У статті досліджено права на землю в Україні відповідно до діючої законодавчої бази, відповідну документацію набуття прав на землю, одержання землі у власність, приватну власність на несільськогосподарську землю і землю населених пунктів, потенційних покупців, передачу у приватну власність громадян земельних ділянок, право колективної та приватної власності на земельну ділянку, заставу, укладення договору, плату за земельні ділянки, орендована для несільськогосподарського використання земельна ділянка.
В статье исследованы права на землю в Украине в соответствии с действующей законодательной базы, соответствующую документацию приобретения прав на землю, получение земли в собственность, частную собственность на несельскохозяйственную землю и землю населенных пунктов, потенциальных покупателей, передаче в частную собственность граждан земельных участков, право коллективной и частной собственности на земельный участок, залог, заключение договора, плата за земельные участки, арендованная для несельскохозяйственного использования земельный участок.
The article deals with land rights in Ukraine according to the current legislation, the relevant documentation acquisition of land, obtaining land ownership, private ownership of land and non-agricultural land settlements, potential buyers, the transfer of private property of citizens of land and the right to collective private ownership of land, mortgage, contract, payment for land leased for non-agricultural use of land.
 
Date 2013-08-21T10:54:20Z
2013-08-21T10:54:20Z
2001
 
Identifier Ткаченко, Н. М. "Земні радощі" бухгалтерського життя: облік землі та витрат на її поліпшення / Н. М. Ткаченко // Все про бухгалтерський облік. - 2001. - № 94 (640). - С. 20-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9393
 
Language other