Запис Детальніше

Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві
Влияние пивных дрожжей на содержание диацетила в пиве
Effect of brewer's yeast on the content of diacetyl in beer
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Пилипенко, С. А.
Пилипенко, С. А.
Pilipenko, S.
 
Subject дикетони
спиртове бродіння
дріжджі
діацетил
генерація
дикетоны
спиртовое брожение
дрожжи
диацетил
генерация
diketones
yeast
alcoholic fermentation
diacetyl
generation
 
Description Пиво, одержане з використанням дріжджів до 5-ти генерацій містить допустиму концентрацію діацетилу, яке не впливатиме на смакові властивості пива. Пиво, полученное с использованием дрожжей до 5-ти генераций содержит допустимую концентрацию диацетила, не влиять на вкусовые свойства пива. Beer produced using yeast to 5 generations has allowed concentration of diacetyl not affect the taste of the beer.
 
Date 2013-08-29T09:06:07Z
2013-08-29T09:06:07Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Кошова В. М. Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві / В. М. Кошова, С. А. Пилипенко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 11. – С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9423
 
Language other