Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві
Влияние пивных дрожжей на содержание диацетила в пиве Effect of brewer's yeast on the content of diacetyl in beer |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Пилипенко, С. А. Пилипенко, С. А. Pilipenko, S. |
|
Subject |
дикетони
спиртове бродіння дріжджі діацетил генерація дикетоны спиртовое брожение дрожжи диацетил генерация diketones yeast alcoholic fermentation diacetyl generation |
|
Description |
Пиво, одержане з використанням дріжджів до 5-ти генерацій містить допустиму концентрацію діацетилу, яке не впливатиме на смакові властивості пива. Пиво, полученное с использованием дрожжей до 5-ти генераций содержит допустимую концентрацию диацетила, не влиять на вкусовые свойства пива. Beer produced using yeast to 5 generations has allowed concentration of diacetyl not affect the taste of the beer.
|
|
Date |
2013-08-29T09:06:07Z
2013-08-29T09:06:07Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошова В. М. Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві / В. М. Кошова, С. А. Пилипенко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 11. – С. 27-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9423 |
|
Language |
other
|
|