Солодорощення вівса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Солодорощення вівса
Солодоращение зерна Malting grain |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Сугулова, Н. П. Сугулова, Н. П. Sugulova, N. |
|
Subject |
екстрактивність
овес солодорощення солод экстрактивность солодоращенние malt extract content oats solodoroschennya |
|
Description |
Перевірка рекомендованих режимів у виробничих умовах Київського пивзаводу №2 показала, що його дотримання за умови пророслості зерна не нижче 80% забезпечує одержання солоду з високими технологічними показниками. Проверка рекомендованных режимов в производственных условиях Киевского пивзавода № 2 показала, что его соблюдение при пророслости зерна не ниже 80% обеспечивает получение солода с высокими технологическими показателями. Testing recommended regimens in the working environment of the Kiev brewery number 2 showed that its compliance with sprouted grains at least 80% malt provides reception of high performance.
|
|
Date |
2013-08-29T09:06:22Z
2013-08-29T09:06:22Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. О. Солодорощення вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Н. П. Сугулова // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - №3. – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9425 |
|
Language |
other
|
|