Запис Детальніше

Солодорощення вівса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солодорощення вівса
Солодоращение зерна
Malting grain
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Сугулова, Н. П.
Сугулова, Н. П.
Sugulova, N.
 
Subject екстрактивність
овес
солодорощення
солод
экстрактивность
солодоращенние
malt extract content
oats
solodoroschennya
 
Description Перевірка рекомендованих режимів у виробничих умовах Київського пивзаводу №2 показала, що його дотримання за умови пророслості зерна не нижче 80% забезпечує одержання солоду з високими технологічними показниками. Проверка рекомендованных режимов в производственных условиях Киевского пивзавода № 2 показала, что его соблюдение при пророслости зерна не ниже 80% обеспечивает получение солода с высокими технологическими показателями. Testing recommended regimens in the working environment of the Kiev brewery number 2 showed that its compliance with sprouted grains at least 80% malt provides reception of high performance.
 
Date 2013-08-29T09:06:22Z
2013-08-29T09:06:22Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова, Н. О. Солодорощення вівса / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, Н. П. Сугулова // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - №3. – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9425
 
Language other