Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту
Моделирование компрессионных свойств молочно-солодового десерта Simulation of compression properties of malted milk dessert |
|
Creator |
Мінорова, А. В.
Минорова, А. В. Minorova, А. Ромоданова, В. О. Ромоданова, В. А. Romodanova, V. Смірнов, В. С. Смирнов, В. С. Smirnov, V. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
сирковий десерт
творожный десерт curd dessert сироватко-желатиновий комплекс сывороточно-желатиновый комплекс gelatin whey complex консистенція консистенция texture структурно-механічні показники структурно-механические показатели structure and mechanical properties пружна, пластична деформація упругая, пластическая деформация elastic and plastic deformation |
|
Description |
Встановлено позитивний вплив використання стабілізаційної системи — сироватко-желатинового комплексу (СЖК) на консистенцію продукту. Визначено її оптимальну дозу. Досліджено компресійні властивості молочно-солодового десерту під час зберіганні.Установлено положительное влияние стабилизационной системы — сывороточно-желатинового комплекса (СЖК) на консистенцию продукта. Определена оптимальная доза СЖК. Исследованы компресионные свойства молочно-солодового десерта при хранении.The positive influence of the stabilization system - whey gelatin complex (WGC) the consistency of the product. The optimal dose of WGC was defined. Compression properties of the investigated dairy dessert malt in storage.
|
|
Date |
2013-08-30T06:42:32Z
2013-08-30T06:42:32Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту / А. В. Мінорова, В. О. Ромоданова, В. С. Смірнов, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко // Харчова промисловість. – 2003.- №2. - С. 20-21
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9433 |
|
Language |
uk_UK
|
|