Запис Детальніше

Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту
Моделирование компрессионных свойств молочно-солодового десерта
Simulation of compression properties of malted milk dessert
 
Creator Мінорова, А. В.
Минорова, А. В.
Minorova, А.
Ромоданова, В. О.
Ромоданова, В. А.
Romodanova, V.
Смірнов, В. С.
Смирнов, В. С.
Smirnov, V.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
 
Subject сирковий десерт
творожный десерт
curd dessert
сироватко-желатиновий комплекс
сывороточно-желатиновый комплекс
gelatin whey complex
консистенція
консистенция
texture
структурно-механічні показники
структурно-механические показатели
structure and mechanical properties
пружна, пластична деформація
упругая, пластическая деформация
elastic and plastic deformation
 
Description Встановлено позитивний вплив використання стабілізаційної системи — сироватко-желатинового комплексу (СЖК) на консистенцію продукту. Визначено її оптимальну дозу. Досліджено компресійні властивості молочно-солодового десерту під час зберіганні.Установлено положительное влияние стабилизационной системы — сывороточно-желатинового комплекса (СЖК) на консистенцию продукта. Определена оптимальная доза СЖК. Исследованы компресионные свойства молочно-солодового десерта при хранении.The positive influence of the stabilization system - whey gelatin complex (WGC) the consistency of the product. The optimal dose of WGC was defined. Compression properties of the investigated dairy dessert malt in storage.
 
Date 2013-08-30T06:42:32Z
2013-08-30T06:42:32Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Моделювання компресійних властивостей молочно-солодового десерту / А. В. Мінорова, В. О. Ромоданова, В. С. Смірнов, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко // Харчова промисловість. – 2003.- №2. - С. 20-21
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9433
 
Language uk_UK