Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів
Диспергирование взвешенных частиц молочной сыворотки под действием электроискровых разрядов Dispersion of suspended particles in milk whey under the influence of electric spark discharges |
|
Creator |
Ардинський, О. В.
Ардынский, А. В. Ardynskyy, O. Чернюшок, О. А. Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Дашковський, Ю. О. Дашковский, Ю. А. Dashkovskyi, Y. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Василів, В. П. Васылив, В. П. Vasyliv, V. |
|
Subject |
сироватка молочна
сыворотка молочная milk whey електроіскрові розряди электроискровые разряды electrical spark discharges диспергування диспергирование dispersion |
|
Description |
Досліджено вплив електроіскрових розрядів на диспергування білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що середній лінійний розмір частинок після оброблення при напрузі 45 кВ та 25 розрядів зменшується і не утворюється осад протягом 2-х діб. Исследовано влияние электроискровых разрядов на диспергирования белков молочной сыворотки. Экспериментально установлено, что средний линейный размер частиц после обработки при напряжении 45 кВ и 25 разрядов уменьшается и не образуется осадок в течение 2-х суток. An influence of electric spark discharges on dispersion of whey protein is researched. It is experimentally established, the average linear dimension of the particles after processing at a voltage of 45 kV and 25 bits is reduced and the precipitate is not formed within 2 days. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2013-09-02T10:34:25Z
2013-09-02T10:34:25Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Ардинський, О. В. Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів / О. В. Ардинський, О. А. Чернюшок, Ю. О. Дашковський, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнар. наук.-техн. конф. - Київ, 2012. - С. 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9446 |
|
Language |
uk_UK
|
|