Запис Детальніше

Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів
Диспергирование взвешенных частиц молочной сыворотки под действием электроискровых разрядов
Dispersion of suspended particles in milk whey under the influence of electric spark discharges
 
Creator Ардинський, О. В.
Ардынский, А. В.
Ardynskyy, O.
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Дашковський, Ю. О.
Дашковский, Ю. А.
Dashkovskyi, Y.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Василів, В. П.
Васылив, В. П.
Vasyliv, V.
 
Subject сироватка молочна
сыворотка молочная
milk whey
електроіскрові розряди
электроискровые разряды
electrical spark discharges
диспергування
диспергирование
dispersion
 
Description Досліджено вплив електроіскрових розрядів на диспергування білків молочної сироватки. Експериментально встановлено, що середній лінійний розмір частинок після оброблення при напрузі 45 кВ та 25 розрядів зменшується і не утворюється осад протягом 2-х діб.
Исследовано влияние электроискровых разрядов на диспергирования белков молочной сыворотки. Экспериментально установлено, что средний линейный размер частиц после обработки при напряжении 45 кВ и 25 разрядов уменьшается и не образуется осадок в течение 2-х суток.
An influence of electric spark discharges on dispersion of whey protein is researched. It is experimentally established, the average linear dimension of the particles after processing at a voltage of 45 kV and 25 bits is reduced and the precipitate is not formed within 2 days.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-09-02T10:34:25Z
2013-09-02T10:34:25Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Ардинський, О. В. Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядів / О. В. Ардинський, О. А. Чернюшок, Ю. О. Дашковський, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнар. наук.-техн. конф. - Київ, 2012. - С. 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9446
 
Language uk_UK