Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях
Технологические показатели очищенных соков в способе с отделением осадка и ступенчатого снижения щелочности на I и II карбонизациях Process parameters in the process of juice treated with separation of the precipitate and stepdown alkalinity I and II Carbonation |
|
Creator |
Резніченко, Ю. М.
Резниченко, Ю. Н. Reznichenko, Y. Петриченко, І. Б. Петриченко, И. Б. Petrichenko, I. Виговський, В. Ю. Выговский, В. Ю. Vigovskij, V. Рябченко, М. В. Рябченко, М. В. Riabchenko, M. |
|
Subject |
фільтрація
карбонізація дифузійний сік кольоровість фильтрация сатурация диффузионный сок цветность filtration saturation diffusive juice coloured |
|
Description |
Аналізується влив відокремлення осаду до основного вапнування і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях на якісні показники очищеного соку та шляхи їх підвищення. Анализируется влияние отделения осадка до основной дефекации и ступенчатого снижения щелочности на I и II карбонизациях на качественные показатели очищенного сока и пути их повышения. Analyzes the impact of the precipitate to the main liming and stepdown alkalinity I and II of carbonation on the quality parameters of the purified juice and ways to improve. |
|
Date |
2013-09-02T09:31:31Z
2013-09-02T09:31:31Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Резніченко, Ю. М. Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях / Ю. М. Резніченко, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, В. В. Таран, М. В. Рябченко // Цукор України – 2013. – №5 (89) – С. 21–24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9439 |
|