Запис Детальніше

Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях
Технологические показатели очищенных соков в способе с отделением осадка и ступенчатого снижения щелочности на I и II карбонизациях
Process parameters in the process of juice treated with separation of the precipitate and stepdown alkalinity I and II Carbonation
 
Creator Резніченко, Ю. М.
Резниченко, Ю. Н.
Reznichenko, Y.
Петриченко, І. Б.
Петриченко, И. Б.
Petrichenko, I.
Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
Рябченко, М. В.
Рябченко, М. В.
Riabchenko, M.
 
Subject фільтрація
карбонізація
дифузійний сік
кольоровість
фильтрация
сатурация
диффузионный сок
цветность
filtration
saturation
diffusive juice
coloured
 
Description Аналізується влив відокремлення осаду до основного вапнування і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях на якісні показники очищеного соку та шляхи їх підвищення.
Анализируется влияние отделения осадка до основной дефекации и ступенчатого снижения щелочности на I и II карбонизациях на качественные показатели очищенного сока и пути их повышения.
Analyzes the impact of the precipitate to the main liming and stepdown alkalinity I and II of carbonation on the quality parameters of the purified juice and ways to improve.
 
Date 2013-09-02T09:31:31Z
2013-09-02T09:31:31Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Резніченко, Ю. М. Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях / Ю. М. Резніченко, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, В. В. Таран, М. В. Рябченко // Цукор України – 2013. – №5 (89) – С. 21–24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9439