Связь технологических и теплофизических характеристик молочных продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Связь технологических и теплофизических характеристик молочных продуктов
Зв'язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів Connections berween technological and thermal characteristics of dairy products |
|
Creator |
Скарбовійчук, О. М.
Скарбовийчук, А. М. Skarboviychuk, O. Федоров, В. Г. Федоров, В. Г. Fedorov, V. G. Чернюшок, О. А. Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. |
|
Subject |
молоко
молоко milk вершки сливки cream жирові суміші жировые смеси fatty compounds теплофізичні характеристики теплофизические характеристики thermal characteristics жирність жирность fat content теплопровідність теплопроводность thermal conductivity |
|
Description |
Наведено результати досліджень теплофізичних характеристик різних лабільних матеріалів, в тому числі молочних продуктів, теплометричним експрес-методом. Наведено графічні залежності теплопровідності від жирності різних жировмісних молочних продуктів. Доведено можливість швидкого визначення жирності для цілого ряду молочних продуктів (вершків, сметани, вершкового масла, спредів тощо) за величиною теплопровідності. Приведены результаты исследований теплофизических характеристик различных лабильных материалов, в том числе молочных продуктов, теплометричним экспресс-методом. Приведены графические зависимости теплопроводности от жирности различных жиросодержащих молочных продуктов. Доказана возможность быстрого определения жирности для целого ряда молочных продуктов (сливок, сметаны, сливочного масла, спредов и т.д.) по величине теплопроводности. Research results on thermal and physical characteristics of different labile materials, including dairy products carried out by thermal short-time method are presented. A graphic relationship between the heat conductivity and the fatness of different fat-containing dairy products is presented. It is proved a possibility of quick fatness determination for the range of dairy products (cream, sour cream, dairy butter, spread) given their heat conductivity. |
|
Date |
2013-09-03T11:42:08Z
2013-09-03T11:42:08Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Скарбовийчук, О. М. Связь технологических и теплофизических характеристик молочных продуктов / О. М. Скарбовийчук, В. Г. Федоров, О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко // Инновационные технологии в пищевой промышленности : материалы ІХ международной научно- практической конференции: – Минск: 2010. – С. 23–27
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9483 |
|
Language |
other
|
|