Запис Детальніше

Літня педагогічна практика в оздоровчих таборах

DSpace at ELibUkr

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Казакова, Н.В.
 
Date 2013-09-04T10:18:20Z
2013-09-04T10:18:20Z
2010
 
Identifier http://oa.elibukr.org/handle/1984/1808
 
Description У посібнику висвітлено мету, завдання, зміст і особливості організації та проведення літньої педагогічної практики. Визначено перелік знань, практичних умінь і навичок студентів. Висунуто основні вимоги до контролю і оцінювання видів діяльності на педагогічній практиці, до оформлення звітної документації студентів.
Висвітлено зміст нормативно-правових документів з організації діяльності в дитячих оздоровчих закладах різних типів. Розкрито зміст, форми, методи виховної роботи з дітьми і підлітками та особливості її планування в літньому оздоровчому таборі. Подано практичний матеріал, який можна використати у роботі з дітьми різного віку влітку в таборі відпочинку.
Рекомендовано студентам 3 курсу зі спеціальностей «Початкове навчання», «Педагогіка і методика середньої освіти. Музика» та студентів 5 курсу факультету мистецтв зі спеціальностей «Педагогіка і методика середньої освіти. Хореографія», «Педагогіка і методика середньої освіти. Образотворче мистецтво», керівникам практики вищих педагогічних навчальних закладах І-ІV рівнів акредитації.
 
Language ua
 
Subject літня практика
оздоровчий табір
педагогічна прктика
табір відпочинку
 
Title Літня педагогічна практика в оздоровчих таборах
 
Type Learning Object
 
Relation Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія