Вакуумная гомогенизация при производстве сгущенных молочных консервов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вакуумная гомогенизация при производстве сгущенных молочных консервов
Вакуумна гомогенізація при виробництві згущених молочних консервів Vacuum homogenization in the technology of condensed milk |
|
Creator |
Шурчкова, Ю. О.
Шурчкова, Ю. А. Shurchkova, U. Ромоданова, В. О. Ромоданова, В. А. Romodanova, V. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Кононенко, Н. К. Кононенко, Н. К. Kononenko, N. K. |
|
Subject |
згущені молочні продукти
сгущенные молочные консервы condensed milk вакуумна гомогенізація вакуумная гомогенизация vacuum homogenization відстоювання жиру отстаивание жира fat`s settling агрегування агрегирование aggregation кислотність кислотность acidity термостійкість термоустойчивость heat tolerance |
|
Description |
Показано доцільність впровадження вакуумного гомогенізатора в технологічну лінію виробництва згущених молочних консервів. Встановлено, що вакуумна гомогенізація запобігає відстоюванню жира, створенню агрегованого жиру, знижує кислотність на 2-4 °Т, підвищує його термостійкість та, тим самим, сприяє збільшенню терміну зберігання. Вакуумний гомогенізатор споживає в 3,5 рази менше енергії в порівнянні з клапанними гомогенізаторами. Показана целесообразность внедрения вакуумного гомогенизатора в технологическую линию производства сгущенных молочных консервов. Установлено, что вакуумная гомогенизация предотвращает отстаивание жира и его агрегирование, снижает кислотность на 2-4 °Т, повышает его термоустойчивость и, тем самым, способствует увеличению срока хранения. Вакуумный гомогенизатор потребляет в 3,5 раза меньше энергии в сравнении с клапанным гомогенизатором. It is shown the possibility to application the vacuum homogenizer in the technological line of the sweetened condensed milk manufacture. It was fixed the vacuum homogenization prevents of the fat`s settling and aggregation, reduces of the milk`s acidity on 2-4 °Т, raises it the heat tolerance and prolongs the storage term. The vacuum homogenizer consumes in 3?5 times less energy in comparison with the valve homogenizer. |
|
Date |
2013-09-04T06:34:22Z
2013-09-04T06:34:22Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шурчкова, Ю. А. Вакуумная гомогенизация при производстве сгущенных молочных консервов / Ю. А. Шурчкова, В. А. Ромоданова, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. К. Кононенко // Пρомышленная теплотехника – 2000. – ч.ІІ. – С. 40-41
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503 |
|
Language |
other
|
|