Запис Детальніше

Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості
Формирование механизма антикризисного управления предприятиями пищевой промышленности
Forming of anti-crisis management mechanism at the food industry enterprises
 
Creator Еш, С. М.
Эш, С. Н.
Esh, S.
 
Subject кризові явища
антикризове управління
локальні кризи
суб’єкти антикризового управління
кризисне явления
антикризисное управление
локальные кризисы
субъекты антикризисного управления
crisis phenomena
anti-crisis management
local crisis
subject anti-crisis management
 
Description Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в харчовій промисловості, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції.
Рассмотрено теоретические основы антикризисного управления предприятиями в пищевой промышленности, обобщены проблемы формирования системы антикризисного управления в условиях рыночной конкуренции.
Theoretical principle of anti-crisis management at the food industry enterprises are considerate, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.
 
Date 2013-09-04T10:28:59Z
2013-09-04T10:28:59Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Еш, С. М. Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 137 – 139.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9508
 
Language other