Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості
Формирование механизма антикризисного управления предприятиями пищевой промышленности Forming of anti-crisis management mechanism at the food industry enterprises |
|
Creator |
Еш, С. М.
Эш, С. Н. Esh, S. |
|
Subject |
кризові явища
антикризове управління локальні кризи суб’єкти антикризового управління кризисне явления антикризисное управление локальные кризисы субъекты антикризисного управления crisis phenomena anti-crisis management local crisis subject anti-crisis management |
|
Description |
Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в харчовій промисловості, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Рассмотрено теоретические основы антикризисного управления предприятиями в пищевой промышленности, обобщены проблемы формирования системы антикризисного управления в условиях рыночной конкуренции. Theoretical principle of anti-crisis management at the food industry enterprises are considerate, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded. |
|
Date |
2013-09-04T10:28:59Z
2013-09-04T10:28:59Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Еш, С. М. Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 137 – 139.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9508 |
|
Language |
other
|
|