Запис Детальніше

Особливості оплати праці на підприємствах громадського харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості оплати праці на підприємствах громадського харчування
Особенности оплаты труда на предприятиях общественного питания
Features wages in catering
 
Creator Ткаченко, Н. М.
Ткаченко, Н. М.
Tkachenko, N. M.
 
Subject оплата праці
громадське харчування
ставки
розцінки
бухгалтерський облік
податковий облік
тимчасова допомога
непрацездатність
оплата труда
общественное питание
ставки
цены
бухгалтерский учет
налоговый учет
временная помощь
нетрудоспособность
payment of labour
public food consumption
rates
rates
record-keeping
fiscal accounting
temporal help
uncapacity
 
Description У статті наведено питання організації заробітної плати, особливості оплати праці, організацію оплати праці, її порядок, денні ставки, розцінки, порядок обчислення заробітної плати працівникам кухні на підприємствах громадського харчування. Наведена кореспонденція рахунків бухгалтерського обліку нарахованої заробітної плати та податкового, відрахування до Пенсійного фонду, нарахування допомоги тимчасової непрацездатності та інші розрахунки з кореспонденцією рахунків бухгалтерського обліку.
В статье приведены вопросы организации заработной платы, особенности оплаты труда, организации оплаты труда, ее порядок, дневные ставки, расценки, порядок исчисления заработной платы работникам кухни на предприятиях общественного питания. Приведенная корреспонденция счетов бухгалтерского учета начисленной заработной платы и налогового, отчисления в Пенсионный фонд, начисления пособия временной нетрудоспособности и другие расчеты с корреспонденцией счетов бухгалтерского учета.
The article presents the issues of wages, particularly wages, salaries, organization, its order, day rates, rates, method of calculating wages kitchens in catering. The following correspondence accounts of accrued wages and tax, contributions to the pension fund, the calculation of aid and other temporary disability payments from the correspondence of accounts
 
Date 2013-09-05T09:14:30Z
2013-09-05T09:14:30Z
1998
 
Identifier Ткаченко, Н. М. Особенности оплаты труда на предприятиях общественного питания / Н. М. Ткаченко // Все о бухгалтерском учете. - № 13 (195). - 1998. - С. 3-8
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9544
 
Language other