Особливості оплати праці на підприємствах громадського харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості оплати праці на підприємствах громадського харчування
Особенности оплаты труда на предприятиях общественного питания Features wages in catering |
|
Creator |
Ткаченко, Н. М.
Ткаченко, Н. М. Tkachenko, N. M. |
|
Subject |
оплата праці
громадське харчування ставки розцінки бухгалтерський облік податковий облік тимчасова допомога непрацездатність оплата труда общественное питание ставки цены бухгалтерский учет налоговый учет временная помощь нетрудоспособность payment of labour public food consumption rates rates record-keeping fiscal accounting temporal help uncapacity |
|
Description |
У статті наведено питання організації заробітної плати, особливості оплати праці, організацію оплати праці, її порядок, денні ставки, розцінки, порядок обчислення заробітної плати працівникам кухні на підприємствах громадського харчування. Наведена кореспонденція рахунків бухгалтерського обліку нарахованої заробітної плати та податкового, відрахування до Пенсійного фонду, нарахування допомоги тимчасової непрацездатності та інші розрахунки з кореспонденцією рахунків бухгалтерського обліку. В статье приведены вопросы организации заработной платы, особенности оплаты труда, организации оплаты труда, ее порядок, дневные ставки, расценки, порядок исчисления заработной платы работникам кухни на предприятиях общественного питания. Приведенная корреспонденция счетов бухгалтерского учета начисленной заработной платы и налогового, отчисления в Пенсионный фонд, начисления пособия временной нетрудоспособности и другие расчеты с корреспонденцией счетов бухгалтерского учета. The article presents the issues of wages, particularly wages, salaries, organization, its order, day rates, rates, method of calculating wages kitchens in catering. The following correspondence accounts of accrued wages and tax, contributions to the pension fund, the calculation of aid and other temporary disability payments from the correspondence of accounts |
|
Date |
2013-09-05T09:14:30Z
2013-09-05T09:14:30Z 1998 |
|
Identifier |
Ткаченко, Н. М. Особенности оплаты труда на предприятиях общественного питания / Н. М. Ткаченко // Все о бухгалтерском учете. - № 13 (195). - 1998. - С. 3-8
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9544 |
|
Language |
other
|
|