Запис Детальніше

Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Основные аспекты управления качеством продукции на предприятиях пищевой промышлености
Production quality management system of baking industry enterprises
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject якість
система якості
конкуренція
споживачі продукції
населення
сертифікація
стандартизація
ринки збуту
науково-технічний прогрес
качество
система качества продукции
предприятия
сертификация
стандартизація
рынок сбыта
научно-технический прогресс
quality
quality of management
competition
customers
population
certification
standardization
marketing outlets
scientific and technical progress
 
Description Розглянуто основні проблеми підвищення управління якістю продукції в сучасних економічних умовах , що є основою створення конкурентоздатної продукції , збільшення ефективності діяльності підприємств.
Рассмотрены главные вопросы которые связаные с управленим продукцыи, в экономических условиях, что есть основою создания конкурентоздатной продукции, увеличения ефективности деятельности предприятий.
Тhe main problems of quality management improvement are research in modern economic conditions, which is the basis of product competitiveness, an increase of enterprise efficiency.
 
Date 2013-09-06T10:59:27Z
2013-09-06T10:59:27Z
2009
 
Identifier Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Соціально-економічний розвиток України в ХХІ столітті: проблеми, пріоритети і перспективи. - 2009. - № 1. - С. 246-245.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9564