Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Основные аспекты управления качеством продукции на предприятиях пищевой промышлености Production quality management system of baking industry enterprises |
|
Creator |
Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л. Trush, U. |
|
Subject |
якість
система якості конкуренція споживачі продукції населення сертифікація стандартизація ринки збуту науково-технічний прогрес качество система качества продукции предприятия сертификация стандартизація рынок сбыта научно-технический прогресс quality quality of management competition customers population certification standardization marketing outlets scientific and technical progress |
|
Description |
Розглянуто основні проблеми підвищення управління якістю продукції в сучасних економічних умовах , що є основою створення конкурентоздатної продукції , збільшення ефективності діяльності підприємств. Рассмотрены главные вопросы которые связаные с управленим продукцыи, в экономических условиях, что есть основою создания конкурентоздатной продукции, увеличения ефективности деятельности предприятий. Тhe main problems of quality management improvement are research in modern economic conditions, which is the basis of product competitiveness, an increase of enterprise efficiency. |
|
Date |
2013-09-06T10:59:27Z
2013-09-06T10:59:27Z 2009 |
|
Identifier |
Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Соціально-економічний розвиток України в ХХІ столітті: проблеми, пріоритети і перспективи. - 2009. - № 1. - С. 246-245.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9564 |
|