Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі
Пути повышения управления качеством продукции на предприятиях хлебопекарной отрасли Ways of improvement of bread and bakery products quality |
|
Creator |
Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л. Trush, U. |
|
Subject |
якість
якість продукції підприємство хлібопекарська галузь показники внутрішні фактори ефективність качество качество продукции предприятия хлебопекарная отрасль показатели внешние факторы ефективность quality quality of products enterprise bakery sector indexes internal factors efficiency |
|
Description |
Система якості продукції є сукупністю взаємопов’язаних та взаємодіючих елементів організаційної структури, визначених механізмів відповідальності, повноважень та процедур організації, а також процесів та ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю та її відповідальність встановленим вимогам. Система качества продукции есть совокупностью взаэмодействующих елементов организационной структуры, механизмов ответственности, процедур организации, а также процесов и ресурсов, которые обоспечивают действие руководства качеством и ее соответствие требованиям. Product quality system is a set of interrelated and associated elements of an organizational structure, identified mechanisms of accountability, authority, and procedures of organization along with processes and resources that provide implementation of general quality management and its compliance with established requirements. |
|
Date |
2013-09-06T11:36:10Z
2013-09-06T11:36:10Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Труш, Ю. Л. Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі / Ю. Л. Труш // 76-а Наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів: тези доп. - 2010. - Ч. 1 - С. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9568 |
|