Запис Детальніше

Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі
Пути повышения управления качеством продукции на предприятиях хлебопекарной отрасли
Ways of improvement of bread and bakery products quality
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject якість
якість продукції
підприємство
хлібопекарська галузь
показники
внутрішні фактори
ефективність
качество
качество продукции
предприятия
хлебопекарная отрасль
показатели
внешние факторы
ефективность
quality
quality of products
enterprise
bakery sector
indexes
internal factors
efficiency
 
Description Система якості продукції є сукупністю взаємопов’язаних та взаємодіючих елементів організаційної структури, визначених механізмів відповідальності, повноважень та процедур організації, а також процесів та ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю та її відповідальність встановленим вимогам.
Система качества продукции есть совокупностью взаэмодействующих елементов организационной структуры, механизмов ответственности, процедур организации, а также процесов и ресурсов, которые обоспечивают действие руководства качеством и ее соответствие требованиям.
Product quality system is a set of interrelated and associated elements of an organizational structure, identified mechanisms of accountability, authority, and procedures of organization along with processes and resources that provide implementation of general quality management and its compliance with established requirements.
 
Date 2013-09-06T11:36:10Z
2013-09-06T11:36:10Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Труш, Ю. Л. Шляхи підвищення управління якістю продукції на підприємствах хлібобулочної галузі / Ю. Л. Труш // 76-а Наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів: тези доп. - 2010. - Ч. 1 - С. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9568