Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Основные аспекты управления качеством продукции на предприятиях пищевой промышлености Main aspects of product quality management of bread and bakery products |
|
Creator |
Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л. Trush, U. |
|
Subject |
якість
якість продукції підприємство хлібопекарська галузь показники внутрішні фактори ефективність качество качество продукции предприятия хлебопекарная отрасль показатели внешние факторы ефективность quality quality of products enterprise bakery sector indexes internal factors efficiency |
|
Description |
В міру розвитку економічних реформ в Україні все більша увага приділяється якості. В даний час однією із серйозних проблем для українських підприємств є створення системи якості, що дозволяє забезпечити виробництво конкурентоздатної продукції. В меру розвития экономических реформ в Украине все больше внимания уделяэтся качеству. В наш час одной из серйозних проблем для украинских предприятий есть создания систем качества, которая разрешает обеспечить производство конкурентоспроможной продукции. To the extent of the development of economic reforms in Ukraine more and more attention is given to quality. One of the most serious issues for Ukrainian enterprises nowadays is the establishment of quality system that would allow to provide customers with competitive products. |
|
Date |
2013-09-06T11:47:08Z
2013-09-06T11:47:08Z 2009 |
|
Identifier |
Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // 5-а Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах» : тези доп. - 2009. - С. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9569 |
|