Запис Детальніше

Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Основные аспекты управления качеством продукции на предприятиях пищевой промышлености
Main aspects of product quality management of bread and bakery products
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject якість
якість продукції
підприємство
хлібопекарська галузь
показники
внутрішні фактори
ефективність
качество
качество продукции
предприятия
хлебопекарная отрасль
показатели
внешние факторы
ефективность
quality
quality of products
enterprise
bakery sector
indexes
internal factors
efficiency
 
Description В міру розвитку економічних реформ в Україні все більша увага приділяється якості. В даний час однією із серйозних проблем для українських підприємств є створення системи якості, що дозволяє забезпечити виробництво конкурентоздатної продукції.
В меру розвития экономических реформ в Украине все больше внимания уделяэтся качеству. В наш час одной из серйозних проблем для украинских предприятий есть создания систем качества, которая разрешает обеспечить производство конкурентоспроможной продукции.
To the extent of the development of economic reforms in Ukraine more and more attention is given to quality. One of the most serious issues for Ukrainian enterprises nowadays is the establishment of quality system that would allow to provide customers with competitive products.
 
Date 2013-09-06T11:47:08Z
2013-09-06T11:47:08Z
2009
 
Identifier Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // 5-а Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах» : тези доп. - 2009. - С. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9569