Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю
Обоснования основных идентификационных ознак хлебобулочных изделий с целлю эфективного управления их качеством The rationale of main characteristic features of bread and bakery products for the purpose of their efficient quality management |
|
Creator |
Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л. Trush, U. |
|
Subject |
якість
якість продукції підприємство хлібопекарська галузь показники внутрішні фактори ефективність качество качество продукции предприятия хлебопекарная отрасль показатели внешние факторы эффективность quality quality of products enterprise bakery sector indexes internal factors efficiency |
|
Description |
Розгляд проблем та аналіз хлібобулочної галузі завжди залишаються в центрі уваги вчених, науковців і споживачів продукції – населення. Остання категорія повноцінно оцінює якість товарів, породжує попит на продукцію та створює конкурентоспроможність на ринку для підприємства – виробника. Таким чином, до актуальних питань можна віднести й обґрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління якістю продукції та аналіз фізико - хімічних показників якості хлібобулочних виробів для безпечності продукту та уникнення фальсифікації. К актуальным вопросам можна отнести основне идентификационные ознаки хлебобулочных изделий с целлю ефективного управления качеством продукции и аналіз фізико-химических показателей качества хлебобулочных изделий для безопасности продукта и упущения его фальсыфикации. Consideration of problems and analysis of bakery industry have always been in the center of attention of scientists, researchers, and consumers – people. The latter category gives a full assessment of product quality, generates product demand, and creates competitiveness for the manufacture on the market. Thus, it is of high importance to consider the issue of rationale of main characteristic features of bread and bakery products for the purpose of their efficient quality management and to analyze physicochemical indicators for the safety of products and avoidance of adulteration. |
|
Date |
2013-09-06T12:02:38Z
2013-09-06T12:02:38Z 2010 |
|
Identifier |
Труш, Ю. Л. Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю / Ю. Л. Труш // Матеріали 6 Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах». - 2010. - Ч. 3. - С. 40-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9570 |
|