Запис Детальніше

Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю
Обоснования основных идентификационных ознак хлебобулочных изделий с целлю эфективного управления их качеством
The rationale of main characteristic features of bread and bakery products for the purpose of their efficient quality management
 
Creator Труш, Ю. Л.
Труш, Ю. Л.
Trush, U.
 
Subject якість
якість продукції
підприємство
хлібопекарська галузь
показники
внутрішні фактори
ефективність
качество
качество продукции
предприятия
хлебопекарная отрасль
показатели
внешние факторы
эффективность
quality
quality of products
enterprise
bakery sector
indexes
internal factors
efficiency
 
Description Розгляд проблем та аналіз хлібобулочної галузі завжди залишаються в центрі уваги вчених, науковців і споживачів продукції – населення. Остання категорія повноцінно оцінює якість товарів, породжує попит на продукцію та створює конкурентоспроможність на ринку для підприємства – виробника. Таким чином, до актуальних питань можна віднести й обґрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління якістю продукції та аналіз фізико - хімічних показників якості хлібобулочних виробів для безпечності продукту та уникнення фальсифікації.
К актуальным вопросам можна отнести основне идентификационные ознаки хлебобулочных изделий с целлю ефективного управления качеством продукции и аналіз фізико-химических показателей качества хлебобулочных изделий для безопасности продукта и упущения его фальсыфикации.
Consideration of problems and analysis of bakery industry have always been in the center of attention of scientists, researchers, and consumers – people. The latter category gives a full assessment of product quality, generates product demand, and creates competitiveness for the manufacture on the market. Thus, it is of high importance to consider the issue of rationale of main characteristic features of bread and bakery products for the purpose of their efficient quality management and to analyze physicochemical indicators for the safety of products and avoidance of adulteration.
 
Date 2013-09-06T12:02:38Z
2013-09-06T12:02:38Z
2010
 
Identifier Труш, Ю. Л. Обгрунтування основних ідентифікаційних ознак хлібобулочних виробів з метою ефективного управління їх якістю / Ю. Л. Труш // Матеріали 6 Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах». - 2010. - Ч. 3. - С. 40-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9570