Запис Детальніше

Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної
дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Полчанінова, І.Л.
 
Subject Управление качеством продукции и услуг в гостинично-ресторанном хозяйстве
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/32778/1/%D0%9F%D0%9D%D0%94%2B%D0%A0%D0%9F%D0%9D%D0%94%20%D0%A3%D0%AF%20%D0%B3%D1%80%D1%81%209208.pdf
Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/32778/