Чинники формування конкурентних переваг підприємств харчової промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Чинники формування конкурентних переваг підприємств харчової промисловості України
Факторы формирования конкурентных преимуществ предприятий пищевой промышленности Украины Factors formation of competitive advantages to the food industry of ukraine |
|
Creator |
Минко, Л. М.
Мынко, Л. Н. Minko, L. |
|
Subject |
конкурентні переваги
конкурентоспроможність конкурентоспособность конкурентные преимущества competitiveness competitive Advantages of |
|
Description |
Для забезпечення стійких позицій на ринку, можливостей подальшого розвитку та ефективної діяльності підприємств харчової промисловості України на сучасному етапі необхідною умовою є дослідження їх конкурентоспроможності та основних чинників формування конкурентних переваг. Вирішення цього завдання можливе на засадах системного підходу до управління конкурентоспроможністю підприємства, що охоплює всі види діяльності, пов’язані зі створення його певних конкурентних преваг у бізнес-середовищі. Для обеспечения устойчивых позиций на рынке, возможностей дальнейшего развития и эффективной деятельности предприятий пищевой промышленности Украины на современном этапе необходимым условием является исследование их конкурентоспособности и основных факторов формирования конкурентных преимуществ. Решение этой задачи возможно на основе системного подхода к управлению конкурентоспособностью предприятия, охватывает все виды деятельности, связанные с создания его определенных конкурентных преимуществ в бизнес-среде. To ensure stable market position, opportunities for further development and effective operation of the food industry in Ukraine at the present stage it is indispensable to the study of the major factors of competitiveness and creating competitive advantages. The solution to this problem is possible on the basis of a systematic approach to the management of enterprise's competitiveness, covers all activities related to the creation of some of its competitive advantage in the business environment. |
|
Date |
2013-07-05T12:43:12Z
2013-07-05T12:43:12Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Минко, Л. М. Чинники формування конкурентних переваг підприємств харчової промисловості України / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : VІІ Міжн. наук.-практ. конф. – К. : НУХТ, 2011. – С. 219-220.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8970 |
|
Language |
other
|
|