Запис Детальніше

Пошук оптимального профілю різальної кромки ножа подрібнювача м'ясних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пошук оптимального профілю різальної кромки ножа подрібнювача м'ясних продуктів
Поиск оптимального профиля режущей кромки ножа измельчителя мясных продуктов
Search for the optimal profile of the cutting edge of the knife straw chopper meat products
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Титарчук, А. О.
Титарчук, А. А.
Tytarchuk, A.
Мізнік, Л. М.
Мизник, Л. Н.
Miznik, L.
 
Subject straw chopper
м'ясо
різання
ніж
подрібнювач
мясо
резка
нож
измельчитель
meat
cutting
knife
 
Description Основним параметром ножа для подрібнення м'ясних продуктів є кут загострення леза. Кут загострення характеризує енергоємність процесу різання. При ковзаному або тягнутому різанні, яке виникає у залежності від профілю різальної кромки, крім швидкості подавання, що направлена перпендикулярно до різальної кромки, має місце швидкість ковзання, яка направлена вздовж цієї кромки. Тому при певному конструктивному куті загострення певний вплив має величина робочого (відносно матеріалу) кута контакту леза, який змінюється в залежності від профілю різаної кромки.
Основным параметром ножа для измельчения мясных продуктов является угол заострения лезвия. Угол заострения характеризует энергоемкость процесса резания. При коньках или тянуть резке, которое возникает в зависимости от профиля режущей кромки, кроме скорости подачи, направленной перпендикулярно к режущей кромке, имеет место скорость скольжения, которая направлена вдоль этой кромки. Поэтому при определенном конструктивном углу обострения определенное влияние оказывает величина рабочего (относительно материала) угла контакта лезвия, который меняется в зависимости от профиля резаной кромки.
The main parameter knife for cutting meat products is the angle sharpening blades. Acute angle characterizes the energy of the cutting process. When skating or pull cutting that occurs depending on the profile of the cutting edge than the speed of the feed that is directed perpendicular to the cutting edge, there is a speed slide that sent along this edge. Therefore, when a constructive acute angle has an impact value of working (relative material) contact angle of the blade, which varies depending on the profile, cut edge.
 
Date 2013-08-06T13:17:26Z
2013-08-06T13:17:26Z
1999
 
Type Other
 
Identifier Таран, В. М. Пошук оптимального профілю різальної кромки ножа подрібнювача м'ясних продуктів / В. М. Таран, Л. М. Мізнік, A. О. Титарчук // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузяххарчової і переробної промисловості : Шоста міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1999 р. - С. 66-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9343
 
Language other