Исследование процесса набухания высушенных ягод рябины с целью обогащения хлебобулочных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование процесса набухания высушенных ягод рябины с целью обогащения хлебобулочных изделий
Дослідження процесу набухання висушених ягід горобини з метою збагачення хлібобулочних виробів Study of the swelling process of dried rowan berries to enrich bakery products |
|
Creator |
Стеценко, Н. А.
Стеценко, Н. О. Stetsenko, N. Мирошников, О. Н. Мірошников, О. М. Miroshnikov, O. Подобий, Е. В. Подобій, О. В. Podobiy, O. |
|
Subject |
ягоды рябины
набухание степень набухания функциональный ингредиент ягоди горобини набухання степінь набухання функціональний інгредієнт rowan berries swelling swelling ratio functional ingredient |
|
Description |
Исследован процесс набухания высушенных ягод рябины в разных жидкостях. Установлено, что для достижения максимальной степени набухания процесс необходимо проводить в воде температурой 60С на протяжении 120 минут. Восстановленные ягоды рябины являются ценным функциональным ингредиентом для обогащения хлеба. Досліджено процес набухання висушених ягід горобини в різних рідинах. Встановлено, що для досягнення максимальної степені набухання процес необхідно проводити у воді температурою 60 оС протягом 120 хвилин. Відновлені ягоди горобини є цінним функціональним інгредієнтом для збагачення хліба. The swelling process of the dried rowan berries was investigated in different liquids. It was found that in order to achieve the maximum degree of swelling the process should be carried out in water at 60 0С for 120 minutes. Recovered rowan berries are a valuable functional ingredient for enrichment of bread.
|
|
Date |
2013-09-09T07:22:14Z
2013-09-09T07:22:14Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стеценко, Н. А. Исследование процесса набухания высушенных ягод рябины с целью обогащения хлебобулочных изделий / Н. А. Стеценко, О. Н. Мирошников, Е. В. Подобий // Acta Universitatis Pontica Euxinus. - 2013. - Special number. – С. 197-199.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9575 |
|
Language |
other
|
|